Eladás Villa, Rocca di Botte, L'Aquila, Olaszország, Via Vaglie

Eladás - Cod. 43457

  • Tipus: Villa
  • Terület: 320 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: T,1

Kb. 2 hektáros, fényűzően berendezett villából és parkból álló ingatlan eladó.

Az ingatlan földrajzi jellemzői:
Az ingatlan kb km-re található. 50 Rómától és 62 km-re. L'Aquilából, "Marsica" történelmi régiójában.
Marsica egy földrajzi régió, amely Abruzzo része, és a nevét a Monte Marsicano-nak köszönheti. Természettudományi szempontból gazdag terület, védett területekkel (Abruzzo Nemzeti Park, Lazio és Molise, Gran Sasso Nemzeti Park és Monti della Laga), erdős területekkel (Marsia, Monti Simbruini Regionális Park és Monte Navegna Természetvédelmi Terület, ill. Monte Cervia, Természetvédelmi Terület-orientált Monte Velino, Ente Parco Naturale Regionale Sirente Velino, tavak (Turano, Salto és Campotosto) és kis vízesések.
Ideális a természet közepén való tartózkodáshoz, falvak, kastélyok és középkori tornyok, valamint templomok, régészeti lelőhelyek felfedezéséhez, ókori szép római népek maradványaival és természetesen jó ételekkel.
A Marsica területe valójában gazdag kulináris hagyományokkal rendelkezik, köszönhetően a környék jellegzetes termékeinek és (vadon élő) farmjainak, mint a fokhagyma, sáfrány, gomba, szarvasgomba, articsóka, kolbász és sajt. A főétel azonban a "pecora agliu cutturu" mellett a bárányhús arrosticini (nyársba töltött kis húsdarabok, amelyeket grillen sütnek), és mindezt egy pohár jó vörösborral öntözzük meg, mint például Montepulciano d'Abruzzo. testes vörös, ideális párosítás húshoz és vadhoz. Az Abruzzóban készült és nagyon nagyra értékelt borok még a "Pecorino" és a "Trebbiano D'Abruzzo", az elsőhöz tökéletesen illő fehérborok, a fehér húsok és sajtok, valamint a "Cerasuolo" kiváló rozébor.
A jó szezonban minden település fesztiválokat és különleges eseményeket (étel- és borsétákat) szervez, így a történelmi központok meglátogatása mellett megkóstolhatja a legjobb Abruzzesi pincészetek (a "Via delle Cantine") kiváló helyi ételeit és borait. .
A környék és az ingatlant körülvevő tájak ideálisak túrázásra, kerékpározásra vagy lovaglásra, vadászatra és horgászatra, és gyönyörű kilátást kínálnak (az olasz westernfilmek egyes jelenetei, mint például a "Trinitynek hívták" - Camposecco helység - és mások, középkori háttérrel, mint például a "Ladyhawke" - Pereto/Piana del Cavaliere -, az eladó ingatlan közvetlen közelében forgatták).
A közelben néhány nagy érdeklődésre számot tartó régészeti lelőhely is található, mint például Alba Fucens és Carseoli ősi lelőhelye, valamint számos olyan település, amelyek még mindig érintetlenek a középkori történelmi központok, mint például Arsoli, Roviano, Cervara, Rifreddo, Oricola, Collalto Sabino, Camerata Vecchia, Pereto , Celano, Scurcola Marsicana, Capestrano, Tagliacozzo (a híres Piani Palentini csatáról, amelyet Tagliacozzónak is neveztek (1268. augusztus 23.), amely Olaszország történelmét befolyásoló csaták egyike volt, a hatalom végét jelentette. a félszigeti Hoenstaufen, súlyos csapást mért a birodalmi partizánok reményeire, megkezdődött az Angevin uralom a Mezzogiornóban).
Az ingatlan Lazio és Abruzzo határán található, Rocca di Botte városának (AQ) és Madonna dei Bisognosi szentélyének (i.sz. 608) lábánál, az A24-es autópálya Carsoli/Oricola kijáratának közelében, majd a Valle del Cavaliere központja (a Simbruini-hegység regionális park része); 8 km-re Carsoli városától (ahol mindenféle üzleten kívül négy nagy bevásárlóközpont és kis ipari területe található, 74 km-re Ovindoli és Rocca di Cambio sípályáitól, 30 km-re a tavak körül Turano és Salto, ahol horgászni és vízi sportokat (vízisí, szörf, vitorlázás, kitesurf stb.) lehet gyakorolni.
A sok falu a környező Sabina (Rieti tartomány) és Marsica (L'Aquila tartomány) hegyein terül el, amelyek többségében még érintetlenek a várak, kastélyok vagy erődök ősi maradványai, amelyeket meg kell látogatni, esténként felvillannak, így éjszakai táj, az ingatlan dombján található villából látható, a nyugalom és a nyugalom érzése. A csend, amelyet csak a közelben nevelkedett madarak és háziállatok hangja szakít meg, igazi kikapcsolódást tesz lehetővé testnek és léleknek egyaránt.

Az eladó ingatlan leírása:
Az ingatlan, mint már említettük, egy dombon található, a Valle del Cavaliere központjában, teljesen bekerített 2,50 ml magas fémhálóval (cementbe fulladva), amely 50%-ban
è kerítéssövénnyel díszítve. Főleg délnyugati tájolású, az "Il Casaletto" telek közelében, főként egy- és sorházakból épült. A telkeken szabadtéri medence és néhány teniszpálya található, amelyeket a nyári hónapokban használ a környék és a környező területek számos lakója és nyaralója.
A szóban forgó villához tartozó földterület körülbelül 18 000 négyzetméter (kb. 2 ha), amelyből a Highlander magas díszes szélfogó sövényeken kívül körülbelül 5 000 négyzetmétert főként tűlevelűekből álló "parkként" kezelnek. fák, mint a libanoni cédrusok, orosz fenyők, ezüstfenyők és különböző minőségű fenyők és tuiák, japán juharok, különféle díszcserjék, rózsabokrok stb., és nm. 3000 gyümölcsfákkal (cseresznye, meggy, alma, körte, szilva) és kis bekerített kerttel (100 nm füge és lótusz/datolyaszilva) és nagy része, egyéb kb 10 000 négyzetméter, természetes gyepnek szánt, teljesen ingyenes (a szükséges engedélyekkel helikopter- vagy sportlétesítmények elhelyezésére alkalmas), a villához közvetlenül kapcsolódó telek határa, és egy önálló bejárat is szolgálja, ahol megkezdték az istállók építését (az alapok még megvannak) és az akadálypályát. .
A villa egy magánúton érhető el, amelyet Lauroceraso és egy másik Highlander sövény határol, ami kb. 150 ml után a villa előterében ér véget, és egy parkolóban, amelyet szélálló Highlander díszsövények határolnak, kb. ml magas. 6 és alacsony falak, belső burkolat, Mortella sövényekkel díszítve.
A térről egy kisméretű, kb nm-es egyszintes épületbe lehet bejutni. 40, szerszámtárolónak/műhelynek használt másik kis épületbe, ahol fatüzelésű kemence, erőmű és víz, fáskamra és pavilon épült, ideális menedék, kilátással a konyhára, friss nyári ebédekhez .
A melegvíz ellátáshoz napelemes rendszer került kiépítésre, az egész villa fűtését és a szaniter víz ellátását dízel kazán és a közelmúltban alternatívaként egy másik raklapos kazán garantálja. Ezen kívül a földszinten, az ebédlő és a nappali között egy további raklapos kályha biztosítja a plusz hőellátást, a téli hónapokban a reprezentációs tér, az ebéd és a lépcsőház fűtésére.

A villa leírása:
A Villa 2 szintes, 314 nm-es kataszteri plusz garázs, melléképület, kb nm. 40. A kereskedelmi terület egyértelműen nagyobb.
A 2. emeletet egy fából készült, luxus kivitelezésű lépcső szolgálja ki.

Földszint:
 a bejárat külső terasza;
 Hatalmas ingesso;
 Nagy lépcsőház, finom fából készült kivitelben, feljárat az első emeletre, ahol van egy dolgozószoba könyvtárral;
 Nagy konyha modern és értékes berendezéssel, nemrég készült;
 Nagy étkező 12 férőhelyes asztallal, luxus bútorokkal, mind tömör fából, stb.;
 Nagyon nagy nappali/nappali, két szomszédos szobából, bárrésszel és monumentális kandallóval (a villa építész tulajdonosának és lakberendezőjének eredeti terve alapján, a tető felújítása után visszanyert ősi eredeti fagerendák felhasználásával az ingatlan közvetlen közelében található Madonna dei Bisognosi-szentély);
 Kétágyas hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzós), vendégek részére, nemrég felújított;
 Garázs közvetlen hozzáféréssel a konyhához és a bejárathoz;
 Az étkezővel és a nappalival szemben egy nagy, burkolt, kb
100 négyzetméteres, szökőkúttal, esernyővel (ml4x4), 8 személyes asztallal, hintával és grillezővel felszerelt, finom reggelik és nyári vacsorák lebonyolítására.

1 meghatározza a padlót:
 1 kétágyas hálószoba, nagy fürdőszobával (káddal és zuhanyzóval);
 2 kétágyas hálószoba (az egyikben 3 ágyas, egy további saját fürdőszoba egyszerű kivitelezésének lehetőségével);
 1 fürdőszoba (zuhanyzós) jelenleg a két szoba között megosztva;
Megjegyzés: ha szükséges, könnyen megépíthető egy további fürdőszoba a meglévő mellé (ugyanazzal a vízvezetékkel), hogy a két kétágyas hálószoba függetleníthető a hozzá tartozó saját fürdőszobával.

Biztonság:
A villa és a szomszédos helyiségek a közelmúltban telepített „Tecnoalarm” TP8-64, Központi 8 - 64 zónák központi riasztóján keresztül védettek minden behatolási kísérlet ellen. Ez kábelen és rádión keresztül működik, mind a "zóna" érzékelőkkel, mind a "körzet" érzékelőkkel. Lehetővé teszi a behatolásriasztás beállítását, akár részlegesen is (pl. éjszaka a lakott helyiségek ki vannak zárva, és a többi helyiség ajtói, külső ablakai és zónái riasztva maradnak), így elhagyja az összes többi helyiséget és a bejáratokat, riasztás alatt. A helyiségek lefedésének különböző programjainak egy egyszerű távirányítóval történő beállításának köszönhetően az összes helyiséget és területet lefedheti, ha belülről szeretne védekezni, és ha rövid vagy hosszabb időre el akarja hagyni a villát. . Riasztás esetén az üzemen belül védett GSM telefonkártya (nem vezetékes telefonvonal) hív a telefonszámon. 10 Ön által választott telefonszám, köztük jelenleg a szomszédos Pereto település CC laktanya, amely engedélyt adott ki erre a lehetőségre, valamint a CC körzet műveleti központja (Tagliacozzo).
A zárt áramkör és az infravörös kamerák éjszakai látást biztosítanak (nincs videó kaputelefon), a villa szobáiban elhelyezett különféle tévékből is "látható", hogy ki játszotta a főbejárat kaputelefonját.

tévé
A villa fel van szerelve parabolaantennával és TV antennákkal, így minden hazai és külföldi csatorna vételére alkalmas, mind kábeles, mind műholdas.

Egyéb adatok:
 A villa egyszerűen 3 különálló apartmanra osztható, vagy luxuspanzióként/étteremként/sportközpontként, lovasközpontként és klubházként is használható.
 Az ingatlan ellátása a magánkútból származó (Laboratorio Analisi által hitelesített) ivóvízzel történik, még akkor is, ha a települési vízvezeték és a metángáz ellátás az ingatlan közelébe érkezik; a közelben (kb. 3 km. lefelé - Oricola -) a Szoc. SOBIT üveg Coca Cola PET palackban lt. 1,5, feltehetően ugyanazt a víztartó hibáját használva.

 A villa és a melléképületek szennyvízelvezető rendszere önálló, vízzáró szennyvízgyűjtő tartályba vezetve.
 További képek kérésre.
N.B. Az ingatlan a legtöbb értékes bútorral együtt eladó, a képeken látható belső terek és a park karbantartásához szükséges gépek, berendezések (traktor füvet nyír, sövénynyíró, gard

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB