Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Bosa, Oristano, Olaszország, Viale Guglielmo Marconi

Eladás - Cod. 43055

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 140 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 0

Bosa színes és díjnyertes turistafalujában, Planargia fő tengerparti városában, amelyet Szardínia egyetlen hajózható folyója (Fiume Temo) szel át, és jellegzetes színű, pasztell tónusú házakkal, kovácsoltvas erkélyekkel, mindezt a történelmi sikátorokban. ókori történelemmel és a híres Serravalle (vagy Malaspina) kastély lábánál,
Eladásra ajánlott, exkluzív, körülbelül 15 éve teljesen felújított lakásban található a Viale Guglielmo Marconi földszintjén, egy nagyon központi utcában, ahol a főbb szolgáltatások és a város főbb nevezetességei (gyógyszertár-kórház-üzletek-helyiek stb.) ) és nem messze a jól ismert tengerparti falutól, Bosa Marina-tól és az őt megkülönböztető gyönyörű szomszédos strandoktól.
A lakás a következőképpen épül fel:
A bejárat előtt egy kis bekerített teraszt találunk, amely kizárólag a lakáshoz tartozik.
Belül egy kellemes bejárat fogad minket, 2 megmunkált fából készült boltívvel, amely az előszobába vezet, ahonnan elérhető a két hálószobából álló hálórész, valamint a sarokkáddal ellátott fő fürdőszoba (A fürdőszoba és egy szoba ablakkal néz közvetlenül a ház mögötti gyönyörű és világos rusztikus teraszra, a másik szobából közvetlenül a franciaablakból lehet kijutni).
A bal oldalon egy harmadik helyiségbe jutunk, a második boltíven pedig a nappaliba jutunk, ahol egy nagy központi szoba található. (A szoba és a hall ablaka az utcára néz).
Az ajtóval tagolt főszobából a falazott munkalappal ellátott sarokkonyha bejáratát találjuk. (A rusztikus terasz a konyhából is megközelíthető).
Amint már jeleztük, a rusztikus panorámás terasz gondosan gondozott és minden szolgáltatással felszerelt, mint például égők, mosogató, vágófelület és egy második szomszédos fürdőszoba, amely zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel rendelkezik.
Három lépcsőből álló lépcső választja el a terasz fakapuját, a kövezett világítással és polcokkal felszerelt tárolóhelyiségtől, de mindenekelőtt a nagy, gyümölcsfákkal teli kertből, kilátással a Serravalle-kastélyra.
A ház önálló fűtéssel van felszerelve, minden helyiségben klímával/hőszivattyúval, minden ablakon és ajtón eltolható szúnyoghálóval, minden helyiségben különféle elektromos aljzatokkal és TV antennával, valamint gázrendszerrel a meleg vízhez.
APE tanúsítvány elérhető.
A ház teljes területe 140 m2. kb (10m2 terasz a ház előtt).
A rusztikus terasz összfelülete a hozzá tartozó külső fürdőszobával 38m2. ról ről .
A teljes kertterület 190m2 tárolóval. Ról ről.
Idegenforgalmi befektetésnek is kiváló panzióként vagy vendégházként, figyelembe véve az ingatlan nagyvonalú méreteit és a mindenkori turistaáradat, mivel a városban számtalan fesztivál és évforduló van egész évben.
Egyszerűség és átláthatóság az összes szükséges bürokrácia kezeléséhez.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB