Eladás Villa, Magomadas, Oristano, Olaszország, Noesala-Lungomare Alabe

Eladás - Cod. 38327

  • Tipus: Villa
  • Terület: 140 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: p. terra +1
  • Épület állapota: Excellent

Az álom ház a tenger mellett
Szardínián, a nyugat középső partvidékén, a Bosa közelében található Magomadas kikötőben, nagyon csendes környéken és tiszta tengerben eladok egy, a tengerre néző, 2015-ben energiatakarékossági kritériumokkal felújított ikerházat, hőbevonattal. Be van állítva a videomegfigyelő rendszer. A környék vidéke nagyon szép, szennyezetlen, tele olajfaligetekkel és szőlőültetvényekkel a Malvasia bor előállításához, nagyra értékelik, és már sok külföldi lakóhelyévé vált, akik sokáig ott élnek, mert az éghajlat enyhe . A földszinten önálló háromszobás apartman kb. 60 nm., Konyhával, kinyitható kanapéval ellátott nappalival, kétszemélyes ággyal ellátott hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával. D. energiaosztály
A ház előtt egy nagy, 30 négyzetméteres tornác. jó a szabadban tartózkodni, és a ház oldalán egy másik mosókonyha WC-vel és zuhanyzóval, külső bejárattal.
Az emeleti tér kb. 80 nm-es, világos, nyitott terű tengerparti szoba konyhával-nappalival, ablakos, zuhanyzós fürdőszobával, ablakos szekrénnyel mosdóval, mosógéppel, fagyasztóval és polcokkal, 2 kétágyas hálószobával. C energiaosztály. Minden szoba nagy és világos. A tető nyílt laminált fa gerendákkal készül, szigetelt és szellőztetett. Teljesítsen egy nagy, 25 négyzetméteres tengerre néző teraszt. hozzáféréssel a nappaliból és a konyhából, csodálatos panorámával és a környező házak fölé emelve. Egy másik független erkély a hálószobára néz. Lépcsőház, küszöbök, küszöbök és gránit burkolatok. Nincs társasházi díj.
felszereltség: dupla üvegezésű, dönthető és elfordítható ablakok, légkondicionáló berendezések az emeleten, behúzható napellenzők, szúnyoghálók, mosógépek, 1 mosogatógép, hűtőszekrények, víztartalék, parabolaantenna. Fenntartott tér 2 autó számára, néhány perc alatt leereszkedik a tengerhez. álló. Ingyenes nyilvános parkoló 20 méterre. A háznak nincs saját kertje, de növények veszik körül.
Szardínia meglátogatásának központi helyszíne. Körülbelül egy óra alatt elérhető Alghero (Fertilia repülőtér 60 km-re.) És Oristano. Látnivalók a környéken: úszás, horgászat, szörfözés, kenuzás, lovaglás, búvárkodás, siklóernyőzés és hegymászás.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB