Eladás Építési telek, Cabras, Oristano, Olaszország, Oristano, Via Cabras

Eladás - Cod. 41426

  • Tipus: Építési telek
  • Terület: 450 m²
  • Szobák száma: 56
  • Emelet: 4

CEDESI IRRISORÁLIS ÁRON Az építési telek G zóna, amely az SP5 Donigala Fenugheddu (OR) tartományi úttal határos MAGÁN- vagy KÖZSZERVEZETEK felé. A városközponttól 15 méterre lévő telek 5 perces autóútra van Oristano városától és 5 perces autóútra Torre Grande kikötőjétől. MŰVÉSZET. 6.5 - FELHASZNÁLÁSI RENDELTETÉSEK A "G" ZÓNÁBAN a megengedett felhasználási helyek a következők: 1. bármilyen típusú adminisztratív felszerelés 2. szociális-egészségügyi felszerelés. 3. irodák és szolgáltatások a felsőoktatás számára 4. szállodai jellegű szálláshelyek 5. felsőoktatás. 6. kiskereskedelmi kereskedelmi tevékenységek, bevásárlóközpontok formájában is szervezve 7. közüzemek és éttermek 8. szakmai stúdiók és kis irodák 9. kulturális létesítmények 10. garázsok és parkolók nyilvános használatra 11. városi műszaki szolgáltatások 12. közparkok 13 . zöldterületek privát 14. katonai területeken 15. technológiai rendszerek működéséhez szükséges a városi agglomeráció 16. közlekedési infrastruktúra 17. sportlétesítmények 18. szabadidős 19. felhasználása hasonló az előzőhöz
Az építési telekben legfeljebb 3,5 köbméter/nm területhasználat megengedett; Épületek szabad magassága legfeljebb 18 méter.
A tervezett lakossági felhasználás a fent említett struktúrák vezetőinek vagy a kijelölt személyzetnek szentelt szállások számára van előirányozva. A fent említett építmények vonzáskörzete: 50 000 potenciális felhasználó egész évben. A május-október (nyári) hónapokban megduplázódott. A telek ára tájékoztató jellegű, privát alku tárgya. Telefonos elérhetőséget szívesen fogadunk. Maximális komolyságot kínálunk és kérünk.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB