Eladás Sorház, Senigallia, Ancona, Olaszország, via Ugo Bassi

Eladás - Cod. 41449

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 160 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: terra 1-2-

Tengerre néző sorház kerttel a földszinten, az 1. emeleten erkély és a 2. emeleten egy nagy, tengerre néző terasszal, 40 méterre a Lungomare Dante Alighieritől és 200 méterre a Rotondától a Senigallia-tengeren és néhány lépésre a történelmi belvárostól 2 db ingatlan, (a telekkönyvben 2 beosztott) teljesen felújított és hangszigetelt részben új, klímás., 3 oldalról ingyenes, több szinten összesen 160 négyzetméter, .Felszerelt. professzionális videó megfigyelő rendszer és videó kaputelefon.

Azok számára, akik szeretnének, lehetőség van panziók lebonyolítására is, a környék nagyon népszerű a turisták körében, különösen a nyári szezonban

Rendszeresség önkormányzati városrendezési engedélyekkel/felhatalmazásokkal és szeizmikus, teljes dokumentációval, bélyegzővel és hitelesíthető adatokkal.

Lehetőség a 110%-os Superbonus teljesen ingyenes lehetőségét kihasználva a tető megemelésére és további 50 négyzetméter további 50 négyzetméter beszerzésére (fotovoltaikus panelek, hibrid kazánok elhelyezése); A projekt 50%-a már engedélyezett.

Van közjegyzőnk, ha kéri, aki végigkíséri Önt a vásárlási folyamat során az ajánlattételtől az okiratig, valamint műszaki mérnökünk tanácsokkal vagy tisztázó kérdésekkel.

A Sup. A földszint 65 nm-es, kandallóval, nagy konyhával, nappalival, hálószobával, fürdőszobával és 100 nm-es udvari kerttel elől és mögött, belső parkolóhellyel, automata kapuval és PVC tolós pavilonnal. mosodának vagy tárolónak nyitható és zárható, lamellás gerendákkal, 15 négyzetméter feletti méretekkel, valamint pellet kályhával, a lakásban, fűtésre bekötve, így maximális megtakarítás a téli fűtésnél.

A Sup. Az 1. emelet 65 nm-es, erkélyes, erkélyes, majd egy nagy nappali-konyha (fagerendás tetőtér) és kis erkély, 1 nagy hálószoba tetőre néző fagerendás, (magasan a központban több mint 4 méter , van még egy szomszédos 25 négyzetméteres szoba fürdőszobával, hálószobával, konyhasarokkal külső és önálló bejárattal.

A 2. emeleten található a tetőtéri szoba (itt ingyenes bónusszal emelhető a tető), fa gerendák és csempe, fürdőszoba, konyha ferde mennyezet nélkül és nagy tengerre néző terasz.
Összesen 4 különálló, építés nélkül egymáshoz is köthető egység található, ebből 2 kicsi és 2 nagy, nagy megoldáshoz (akár 2 család számára) összehozható vagy bérelhető.
Tenger által szellőző csendes környék, lakhatásra, nyaralásra, befektetésnek is kiváló!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB