Eladás Sorház, Senigallia, Ancona, Olaszország, via Ugo Bassi

Eladás - Cod. 41454

  • Tipus: Sorház
  • Terület: 160 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: terra 1-2-

Tengerre néző ikerház kerttel és tengerre néző terasszal, 40 méterre a strandtól és egy kőhajításnyira a történelmi központtól, és 200 méterre a híres Rotundától a Senigallia-tengeren, i, kerttel, ingyenes 3 oldal, több szinten felújított, összesen 160 négyzetméteren lehetőséggel (ingyenesen akaróknak) további 50 négyzetméternyi helyet emelni és kapni, kihasználva a Superbonus 110%-ban teljesen ingyenes (beleértve a fotovoltaikust is) panelek, hibrid kazánok stb.), a projekt 50%-át már jóváhagyták.
Megbízható közjegyzőnk van, aki követi Önt egészen a végső vásárlásig és szükség esetén az értékesítés után is
A jelenlegi Sup a földszinten 65 nm. van még kandalló és 100 nm-es kert és belső kocsibeálló az első és hátsó udvarral, nagy konyhával, kandallóval, valamint a fűtési rendszerre csatlakoztatott pellet kályhával, így maximális megtakarítás a téli fűtésnél, nagy pavilon / box a kertben raktárnak/tárolónak és mosókonyhának használjuk.

Az 1. emelet alapterülete 65 nm, erkélyes, nappali - nagy konyha (tetőtér fagerendás) és kis erkély, 1 nagy hálószoba tetőre néző fagerendás (magasan a központban több mint 4 méter ), erkély, és fürdőszoba és egy másik szoba konyhasarokkal, franciaággyal és fürdőszobával, szintén külön bejáratú lépcsőház található.

A 2. emeleti terület 30 nm, tengerre néző nagy terasszal, a tetőtérben fagerendás és csempézett hálószoba, fürdőszoba, nem tetőtéri konyha és 6 nm-es erkély található;

Összesen 4 db építési munka nélkül egymáshoz is köthető egység található, ideális panziós vagy vendégházi tevékenységre, a terület turisták körében nagy kereslet, főleg nyáron, de télen is. .
A terület, ahol a B&B található, friss és oxigéndús tengeri levegővel szellőzik, amely kiváló megoldás egy turisztikai tevékenységhez; most vendégháznak használják, családi okok miatt eladó.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB