Eladás Ház, Corinaldo, Ancona, Olaszország, Via Nevola

Eladás - Cod. 33583

  • Tipus: Ház
  • Terület: 220 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 3

A ház 2 km-re fekszik a festői középkori Corinaldo városkától, melyet a "European Destinations of Excellence" címmel díjazott. A területet Marche gyönyörű hegyei veszik körül. A hely csendes és fenntartott, jó növényzet árnyékolással, de nincs elszigetelve. A Senigallia "bársonyos strandja" autóval mindössze 20 perc alatt elérhető. Az Apennin hegysége és erdeje 40 perc.
LEÍRÁS: A ház jellegzetes a Marche vidékén, teljes tégla épült a 900-as évek elején. Háromszintes, 220 m2-es (kereskedelmi) m2-es (élhető 260 nm-es). A földszinten található garázs, raktár és konyha kandallóval és tárolóval. Az első emeleten, egy belső központi lépcsővel összekötve, a központi fűtéses lakás azonnal alkalmas élőhelyre, és egy kandallós konyha, nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba tartozik. A második emeleten 2 fő szoba található, melyek közül az egyik nagyon nagy és világos, valamint 3 tágas tárolóhelyiség.

Részletek: Korábbi modernizációs munkálatok nagyrészt megõrizték az eredeti terrakotta padlókat és a fából készült gerendás mennyezeteket. A ház jó állapotban van, rendszeresen lakott a közelmúltig, szükség lehet némi rendes karbantartási vagy javítási munkára. A növények (elektromos, víz- és fűtési) naprakészek, de működőképesek. A külső és belső befejeződés jó.

Telek: A magántulajdonban lévő terület 2000 m2, ebből mintegy 300 lakott és övezett udvar, kert és gyümölcsfák találhatók; a fennmaradó területet jelenleg nem művelik és gyepet tartanak. A hely kiválóan alkalmas egy gyönyörű kert kialakítására. A szomszédos földek és melléképületek megvásárolhatók.

Beosztás: Helyszín jó közúti összeköttetésekkel, szolgáltatásokkal és infrastruktúrával. Buszmegálló 150 m-re, bevásárlóközpont 600 m. Számos történelmi, művészeti és természeti látványosság a közeli, kulturális rendezvények, bemutatók és fesztiválok látogatásához. Az ételek és a bor kiváló. Ideális szállás azok számára, akik szeretik a pihenést és a vidéket, de élvezhetik az érzelmekkel teli életet is.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB