Eladás Villa, Salgareda, Treviso, Olaszország, Via Candolè 37

Eladás - Cod. 28502

  • Tipus: Villa
  • Terület: 183.02 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Gyönyörű 2 emeletes ház a Veneto borvidék Olaszországban csak 28 mérföldre a Velence. A házban található egy festői területen, uralja a szőlőskertek, hegyi kilátást, és a festői kanyargós utakon mentén Piave folyón.

A ház már a félig állandó otthona egy osztrák pár az elmúlt 20 évben, és kiváló állapotban van. Az évek során a tulajdonosok jelentősen felújított és modernizált meg, miközben továbbra is biztosítja, hogy a ház megőrzi a sok hiteles észak-olasz varázsát. A ház jön teljesen berendezett, és számos kényelmi teszik tökéletessé, mint a két élő és egy nyaraló.

Néhány kiemeli közé tartozik a bőséges néző terasszal Dolomiti hegyek, egy egyedi építésű pince (amely lehet alakítani egy vendég hálószoba), márvány belső lépcső, parabolaantenna, state-of-the art konyhai eszközök, és egy nagy end Bang & Olufsen hangrendszer csatlakozik több részét a ház. A gyönyörű front- és hátsó udvarok (felszerelt öntözőrendszer) nagy számban vannak olyan növények és virágok, amely, hála az enyhe mediterrán éghajlat, hozzon létre egy buja, virágzó oázis szinte egész évben. A parkoló hely áll rendelkezésre az úttestről.

A ház ül egy központi, jól kapcsolódik a területen, amely egyszerű hozzáférést biztosít minden a történelmi városok strandok a hegyekbe.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB