Eladás Gazdasági épület, Cison di Valmarino, Treviso, Olaszország, Mura

Eladás - Cod. 27355

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 250 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: su più livelli

Kényelmes és meleg parasztház 1654 Cison di Valmarino a falu Mura, hangulatos részén Vittorio Veneto és Valdobbiadene lábánál Alpok Treviso. A ház már teljesen felújított, kiváló minőségű kidolgozás, tiszteletben tartva a Soprintidendenza Főfelügyelősége az építészeti örökség és a táj, és tette teljesen földrengésbiztos, körülvett udvar nyílik, amely a ház előtt. A West egy nagy kert 800 négyzetméter, amely különböző növényekkel, mind díszítő gyümölcs.
Az ingatlan egy tágas nappali étkezővel, a födémek fehér márvány, Verona, fa mennyezete eredeti gerendák 1700, és jellemzője a tipikus kandalló, fából készült ülés, fölötte csuklya réz kézzel festett.
Az első emeleten van egy kényelmes nappali, egy vendégszoba fürdővel és egy rövid folyosón csatlakoztatja a második terület két mester hálószoba kapcsolódó fürdő; A szobákban közvetlenül elérhető egy furcsa, fából készült veranda.
Megy fel a második emeleten használt hálószoba, van egy nagy tetőtéri mellékelt fürdő. Az alagsorban van a kazánház, egy feladó használni pince és egy tároló Vault felszerelt belső páncélozott.
A ház fel van szerelve egy hatékony elhelyezett kazán felújítás alatt és minden területen a ház fel van szerelve egy programozható termosztát. A bútorok a konyhában készül vadkörte, a bútorok, az első emeleten a fehér juhar, amerikai cseresznye és egzotikus fa, míg a tetőtérben vannak ében és ciprus.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB