Eladás Villa, La Spezia, La Spezia, Olaszország, Via Montepertico La Spezia

Eladás - Cod. 43867

  • Tipus: Villa
  • Terület: 340 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: -

Körülbelül 1500 négyzetméteres, olajfákkal és gyümölcsfákkal körülvett telken elhelyezkedő, jól karbantartott angol pázsitos kertekkel és csodálatos, tengerre néző, élhető terasszal, ez a 340 nm-es villa, három oldalról szabadon, két területen helyezkedik el. szintek, a pince, pince és garázs mellett. Minden emelet belső összeköttetésben van.

A főbejárat egy kandallóval ellátott nappaliba vezet, ahol olvasó/pihenősarok található. A nagy és világos nappali asztallal, amely akár 8 fő befogadására is alkalmas, nagy ablakai a tengerre néző teraszra és a kertre néznek.

Egyedi, olívazöld tónusú, teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre. Innen kényelmes ajtó vezet a kertbe, amelyet általában második bejáratként használnak. Van egy vendég fürdőszoba is.

Széles falépcsőn néhány lépcsőfok vezet a parkettás hálórészbe, ahol 3 hálószoba és egy fő fürdőszoba található. Erről az emeletről jutunk ki az egyterű tetőtérbe, ahol jól elosztott helyiségek találhatók: konyha, nagy nappali, hálórész, fürdőszoba, tároló helyiség. A tetőtér teljesen felszerelt egyedi gardróbszekrényekkel.

Az alagsorban, kényelmesen megközelíthetően található egy kandallóval és fatüzelésű kemencével felszerelt taverna, valamint egy amerikai konyhás konyha. Az emelet nagy része garázsként működik, több autónak is elegendő hely, valamint pince és hobbiterület. A teljesen bekerített ingatlanon belül is van parkolóhely, mely elektromos kapuval rendelkezik.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy van egy működő kút elektromos szivattyúval, amely az egész kertet öntözi.

A ház mögötti kert sík részén úszómedence vagy pezsgőfürdő beépítésére is van lehetőség.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB