Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, La Spezia, La Spezia, Olaszország, Va Vittorio Veneto

Eladás - Cod. 43417

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 175 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

La Spezia, 10 perc sétára a központtól és 5 perc sétára a Cinque Terre új Migliarina állomásától, közel az összes főbb szolgáltatáshoz, nagy apartman 2 emeleten, 2 külön bejárattal, de belülről egy lépcső köti össze, egyedülálló a városban. telekkönyvi lakás, kiváló kelet-dél-nyugati sarok expozíció, a következő összeállítással:
A páncélajtóból belépünk az 1. emeletre, bejárat, bútorozott Schiffini étkezőkonyha, mod. Solaro, egyedi gyártású Dekton tetővel, 2 üveges tolóajtóval zárva a mennyezeten, dupla nappali, étkező, ablakos öltöző mosókonyhával és tárolóval, kiszolgáló fürdőszoba ablakos Bisazza csempével, 1 5 m2-es loggia erkély, 2 gardrób, 1 nagyobb kamraként használható és 1 kisebb a felső szintre vezető lépcső alatt, a lépcsőház fával fedett, 3 hálószoba, mindegyikhez fürdőszoba és 1 hálószoba gardróbnak vagy dolgozószobaként használható, páncélozott ajtó önálló bejárathoz, zónakapcsoló a padlón, 1 mennyezetig polcos tároló helyiség 2 falnak, 1 víztároló a szolgáltatások elosztására és a konyhára, hogy a nyomás és a hőmérséklet megmaradjon használat közben állandó, 1 loggia erkély 5 m2.
A teljes felület 175 m2, független fűtés Zender radiátorokkal, Rimadesio ajtók: 1. emeleten visszahúzható átlátszó üveg, 2. emeleten visszahúzható matt üveg, kivéve a tároló/cipőtartó ajtót ami csuklós tükör, 1. padlólapok márvány hatású porcelán kőcserép, 2. padlólap fehér porcelán kőcserép tükröződésekkel, egyszárnyú Shuco ablakok. Lakásautomatizálás, videokamera, klíma és TV csatlakozás, világítás az 1. emeleten, LED fénysugár a mennyezet kerületében és süllyesztett LED spotlámpák az egész házban, az egész ház a tetőtérben van.
Számtalan kivezetési pont az egész házban.
Szintén tulajdonában van 2 db, egyenként kb. 10 m2-es pince.
Társasházi parkoló, az épület előtti területen padokkal, szökőkúttal beültetett zöldfelület található.
Lent képek, ár kérésre.

KÉRJÜK, HOGY AZ INGATLANIRODA HAGYON HÍVÁSTÓL.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB