Eladás Ház, San Lorenzo in campo, Pesaro e Urbino, Olaszország, San Lorenzo in Campo

Eladás - Cod. 35026

  • Tipus: Ház
  • Terület: 87 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 1

Eladó lakás, egy jellegzetes rusztikus parasztház zöldövezetben, a csodálatos környezetben a Cesano völgy, egy kőhajításnyira az adriai parton.

A teljesen berendezett apartman hangulatos és kényelmes, az első emeleten található, saját 177 nm-es privát udvarával és saját külső lépcsőházzal, valamint mezzanine-vel és terasszal.
 
Belépéskor találja magát a nagy rusztikus stílusú nappaliban, amely tartalmazza az étkezőt, a teljesen felszerelt konyhát; egy csodálatos, működő kandalló gazdagítja a környezetet; a mennyezet mutatja a jellegzetes fénysugarakat.
 
Két kényelmes hálószoba és egy fürdőszoba áll a padlón; a mellékhelyiséggel ellátott mezzanine és a tárolóhelyiség további hálószobaként használható. A lakás önálló fűtéssel rendelkezik, bölcsen helyreállítva, figyelembe véve azokat a tulajdonságokat, amelyek megkülönböztetik a terület lakóit, és emlékeztetnek a múlt légkörére. Az ingatlan parkolóhelyet és garázst is tartalmaz.

A parasztház a Cesano-völgy csodálatos természeti környezetében helyezkedik el, és két másik, felújított és hasonló jellegű épület - mind stílusban, mind méretben - egy nagy lakóépületből áll, amely közös medencével is rendelkezik.

Az ingatlan egy kis oázis az érintetlen természettel, amely ideális üdülési lakóhelyként is bérelhető. Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik a régió egyik legszebb részén, tele turisztikai látványosságokkal és történelmi és természeti érdeklődésre számot sem tartó ékszerekkel: az Adriai-tenger partja és szórakoztató területe mindössze 30 perc alatt elérhető; a közelben könnyen meglátogathatják a Frasassi barlangokat és a Gola del Furlo-t; a következő Marches történelmi kulturális városai: Pesaro, Ancona és Urbino.

A ház másik fele tartalmaz egy 92nm-es, 181nm-es privát udvart is: lakás, nappali, konyha, hálószoba, két fürdőszoba és egy átalakítható tetőtér a második hálószobában.

A két egység együtt vásárolható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB