Eladás Egy hálószobás lakás, Tavullia, Pesaro e Urbino, Olaszország, Strada Belvedere Fogliense 3

Eladás - Cod. 43396

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 122 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: -1, 0, 1

Magánszemély eladásra kínál egy házat egy nemrég épült ikervillában, csendes lakóövezetben, panorámás kilátással a Belvedere Fogliense domb déli lejtőjére, amely Tavullia kis falucskája Pesaro első dombjain található.

A ház három szintes, ahonnan a közös udvarra néző saját külső tornácról lehet bejutni. A földszinten egy tágas és világos stúdiónappali fogad, jellegzetes kandallóval és kényelmes beépített konyhasarokkal. Ezt a szintet praktikus öltöző és fürdőszoba, valamint nyitott összekötő lépcső teszi teljessé, amely az első tetőtérre vezet.

Az első tetőtérben két hálószobaként használt szoba található, amelyek közül az egyikben praktikus gardrób található, mindkettőből ki lehet jutni egy összenyitható erkélyre, ahonnan szuggesztív kilátás nyílik a környező völgyre. Egy további fürdőszoba teszi teljessé ezt a szintet, biztosítva a kényelmet és a funkcionalitást.

Az udvarról közvetlenül megközelíthető pincehelyiség tágas pince/kocsma helyiséget kínál természetes fényt engedő ablakokkal, barátságos környezetet teremtve. Az ingatlanhoz két fedett parkolóhely tartozik.

Ez a lakás minőségi kivitelezéssel büszkélkedhet, különös tekintettel a részletekre és a kifinomult stílusra. A főbejáratot masszív páncélajtó garantálja; A dupla üvegezésű PVC ablakkeretek hozzájárulnak a környezet hő- és hangszigeteléséhez, kellemes fényességet biztosítanak a belső tereknek, minden évszakban kényelmes és barátságos környezetet garantálva. Az ingatlan klímaberendezéssel felszerelt.

A biztonságot tovább fokozza a videó megfigyelő rendszer, amely biztosítja a belső és a környező terek folyamatos ellenőrzését, nyugalmat és biztonságot kínálva a lakóknak. A biztonság ezen kiegészítő eleme különösen nagyra értékelendő, elősegítve a békés lakókörnyezet kialakítását.

Ez az ingatlan kitűnik kiváltságos elhelyezkedésével, intelligens terek elosztásával és minőségi részletekkel,

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB