Eladás Ház, Ghirla, Varese, Olaszország, via G. Isella 17

Eladás - Cod. 36904

  • Tipus: Ház
  • Terület: 380 m²
  • Szobák száma: 10+
  • Emelet: 2

A villa egy festői helyen, egy dombon található, egy társasházban, amely más önálló villákból áll, önálló bejárattal van körülvéve, és automatikus kapuval van felszerelve. A villa egyedülálló kilátást nyújt a Girla-tóra és az Alpokra, és több mint 2000 m2-es telken helyezkedik el, egy természetes erdőben, amelyet egy hegyi patak keresztez. Az autóhoz vezető út természetes kőből és utcai lámpákkal világított. A ház elhelyezkedéséből kifolyólag kívül marad. A társasház bejárata mellett egy étterem és egy bár található. A Girla-tó partján 4 km-es felszerelt ösvény található.

 A villa 1986-ban épült és 1995-ben teljesen felújították. A fűtés (metán) és a szennyvíz (bicomplex) önálló. A ház fel van szerelve egy lopásgátlóval, mobiltelefonos üzenetrögzítéssel és páncélozott bejárati ajtókkal. Az ablakok dupla üvegezéssel és elektromos redőnyökkel vannak felszerelve. A padló gyönyörű természetes gránitból készül. A földszinten és az első emeleten két kandalló található. A garázs kapuk elektromos meghajtással és távirányítóval rendelkeznek. A ház egy nagy tetőtéri lépcsőházzal rendelkezik.
 A konyha minden eszközzel felszerelt: mosógép, szárító, mikrohullámú sütő, infravörös elektromos tűzhely, fagyasztó, mosogatógép, hűtőszekrény, hood (márkás MIELE). A kocsmában bútorok, tűzhely, hood, hűtőszekrény és mosogatógép található. A bútorok ritka fekete márványból és fából készült ajtókból készülnek.
300 méterre található a buszpályaudvar és Ghirla városközpontja. Két perc autóval az adminisztratív központ és a település Valganna. 20 km-re a Maggiore-tó és 15 km-re a Lugano-tó (Ponte Tresa városa, a svájci határ).
12 km-re található a tartomány központja (Varese városa) és az autópálya Milánóba (Milánó 55 km-re).
A Malpensa nemzetközi repülőtér 45 km-re található.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB