Eladás Raktár/Csűr, Caronno Pertusella, Varese, Olaszország, Via Enrico Fermi, N. 75

Eladás - Cod. 31896

  • Tipus: Raktár/Csűr
  • Terület: 2135 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: Terra

A tulajdonságok teszik ki a komplex található a Caronno Pertusella (VR) önkormányzata, stratégiai helyen, jól szolgált való hozzáférés nagy forgalom artériák és található egy túlnyomórészt termelő és a kereskedelmi területen. A bejárat az épület komplex tervek mind keresztül Pacinotti és a Via Enrico Fermi no. 75.

A szakaszos áll egy ipari raktár egy acél szerkezet tartalmaz 5 folyosókon ellátott lánctalpas kört. A fészer méri 108,20 mt hosszúak a 47,46 m széles, összesen bruttó területe ?? kb 5,135.16 mq. Az épületen belül a karbantartási részleg, a gyülekezési és asztalos részleg és egy raktár. A keleti oldalon van néhány belső irodában. Mentén nyugati oldalán öltözők és mosdók, a levéltárak és étkező. Az északnyugati oldalán van a kazántér és a fő elektromos szekrény, míg a vizsgálati helyiségben, hogy az észak-keleti. Valamint a déli oldalon található a helyi festék és festék központunkban.

Ipari ingatlan az épület akkumulátortöltők, két előtetők, konyha és helyi lehetőségek.

Továbbá az ipari épületben van egy súlyú épület mintegy 22,40 nm-es súlyú egy túlterhelt rakodófelület a 40t.

A nyugati oldalon az ipari épületben van egy előre gyártott irodaház bruttó alapterülete kb ?? 139,41 négyzetméteres, belső magassága 2,80 mt. A külső és belső felületek e előregyártott jó állapotban vannak.

A szabad terep nyílik a Corso di Vittoria, lehet építeni egy olyan terület mintegy ?? 2,500.00 négyzetméter.

Az ingatlanok a fent leírt, olvassa el a városi szakasz CR, Sheet nincs. 2, rend. 29, sub 503, 504, 505 és 506, amelyek dokumentáció kapcsolódik.

Az ingatlan komplexum elidegenedett egészében összegben € 2.750.000. Vannak érdekes eseményekről mind a vásárlás a teljes ingatlan komplexum, az egyes ingatlanok vagy részei, amelyek különös jelentőséggel bírnak. Úgy tűnik, hogy még ha a kikiáltási ár, az érdekelt felek képesek lesznek, hogy javaslatokat semmilyen összeget.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB