Eladás Három hálószobás lakás, LAGO DI COMO, Como, Olaszország, via lario 5, San Siro CO

Eladás - Cod. 29921

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 43 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Az apartman található, a város San Siro, a nyugati oldalon a tó, és mindössze 30 méterre a strandtól, egy játszótér, felszerelt picnic.e leszállási területet a város San Siro beszállás körülvett oldalán legszebb tó Európában - Comói-tó az Alpokon túli, ismert a sípályák. A stratégiai helyét a ház önmagáért beszél - 30 km. a svájci határtól, 30 km-re a város Como, 50 km-re sciisticha Madesimo, 80 km-re Milánótól 80 km-re a nemzetközi repülőtértől Malpentsa / Milano.raggiungibile mindössze 60 perc alatt 10 km-re Menaggio.Il száraz és szeles klímájának öröm egész évben.
A lakás teljes területe 43 négyzetméter, az 1. emeleten egy újonnan épült három emeletes épület lifttel méter, és előszoba, a nappali és a konyha, fürdőszoba és egy kis nappali letto.Il nagyformátumú lehetőséget szerezni egy dupla. A lakás új. Részben felszerelt konyha szükséges berendezések (hűtő, sütő, mosogatógép), egy szekrény, egy emeletes ágy. Minden összeköttetés van. A közelben van az összes szolgáltatást, szupermarketek, bárok, éttermek szállodák, parkolók és a főbb igényeket analizis, gyógyszertár, városháza, bank, posta.
Emellett az öröm acquisitare ingatlan a Comói-tó, a lakás nagyon jövedelmező, mint befektetési tervet. Az árak a Comói-tó, a válság ellenére, nemcsak nem adott, de folyamatosan növekszik. A lakás hozhat stabil jövedelem, akkor a bérleti díj, hogy a turisták a nyári és a téli. A főszezonban, a költségek "bérleti lakások az ilyen típusú mintegy 500 euró, egy hétre.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB