Eladás Négy hálószobás lakás, Cantù, Como, Olaszország, via Maddalena

Eladás - Cod. 42664

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 156 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: t

Nagy apartman Cantù központi részén étkezőkonyhával (16nm), dupla nappalival (37nm), három hálószobával, két fürdőszobával és két terasszal, az egyik a kertre, a másik pedig a Lecco-ra néz. dombok.
A lakás egy elegáns, gondozott, egy éve felújított homlokzatú épület része. Az épületben kevés lakás található, a pincében közös mosókonyha, nagy fásított kert és a különálló testben, a földszinten saját garázsok találhatók.

A lakás a félemeleten található, néhány lépés elég az otthonléthez. Nincsenek szomszédos lakások. A kitettség dupla, a szobák csendesek, árnyékosak. Tökéletes otthon a munkához vagy a pihenéshez teljes nyugalomban.

A lakás nagyon tágas és jól elosztott szobákkal rendelkezik. A kétszemélyes nappali két bejárattal olyan nagy, hogy könnyen két szobára osztható. Ily módon egy negyedik hálószoba vagy dolgozószoba keletkezik.

A lakás 1996-ban lett felújítva, ma is kifogástalan állapotban van. Kiváló belső kialakítású, a nappaliban és a hálószobákban parketta, a folyosókon, a konyhában és a fürdőszobákban kerámia. Fűtése autonóm radiátorokkal és új kondenzációs kazánnal. A nyílászárók Vasistas típusú fa, dupla üvegezésűek. A redőnyök elektromosak, riasztórendszerre csatlakoznak. A társasház homlokzata egy éve megtörtént, megőrizve az eredeti elegáns megjelenést.

A belső alapterület kb. 120m2 + két 7m2-es és 10m2-es terasz a lakás két oldalán. A 12m2-es pince és egy 17m2-es egyszemélyes garázs benne van az árban.
E energiaosztály.

A terület, ahol az apartman található, mindössze néhány percre van Cantù központi terétől, a kórháztól, a tűzoltóságtól és a Como - Lecco vonal vasútállomásától. A környék jól ellátott: vannak iskolák, posta, orvosi rendelők, állatorvos, üzletek és bárok.

További információért hívja Ulyana Davydova ingatlanügynököt
Ügynöki jutalék az eladási ár 3%-a.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB