Eladás Egyéb (lakóingatlan), VOLTERRA, Pisa, Olaszország, MONTECATINI VAL DI CECINA

Eladás - Cod. 2652

  • Tipus: Egyéb (lakóingatlan)
  • Terület: 3000 m²
  • Szobák száma: 100
  • Emelet: 4-5

Castle Farm kolostor ..Cercasi !!
.. Toszkána etruszk part és belvízi Volterra, mi érdekli, hogy kezdjen részvény tulajdonosa egy nagy falu ..convento ..castello ..fattoria elméletileg elidegeníthetetlen javak található területekre, ahol kicsi a turisták érdeklődését, sújtja a építészeti korlátok nagyvonalúan méretezett több mint 3000 négyzetméter. fedett terület területeken geológiailag gazdag föld alatt, ami egy Destination Spa Resort a kiadások nulla.
Mi értékelni a meglévő jelzálog passzív állapotban, adóssági helyzet, hogy az intézmények, a folyamatban lévő foreclosures stb
Minket nem érdekel az értékesítés kétségtelenül a "száraz ág", ezért rossz üzlet.
Megvizsgáljuk komplex kizárólag található ez a két sáv nem érdekli, hogy más területeken, így mindenképpen javasoljuk, hogy ne tartsanak ki.
A szerkezet nem hoz tőke be a rendszer, de ez tényleg szempontjából átalakítja a tulajdon jelenleg járadék ZERO valós üzleti életben.


A regionális kapcsolatok .. korlátok történelmi és művészeti képzőművészeti stb
Ha a létesítmény Ns. Attraction, tudjuk alakítani egy valódi és hiteles GYÓGYKEZELÉS presztízs, rájövünk, minden tervezési része is biztosítunk szakembereknek meg kell kezelni az egész szerkezetet, látjuk vendégül a nemzetközi csoportok.

Önnek lehetősége van arra, hogy létre közösen egy új vállalati struktúra hol fog menteni 50% -os részesedéssel közvetíti a csupasz ingatlan bérbe az Unió új, azonos kohézió fejlesztése az egész projektet, de ezen az úton, mivel kimondja élén van vagyunk, ahogy már elkövette azt a hibát, hogy vedd meg, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy roncs másodszor.

Az üzenet címzettje a vevők, akik remélik, hogy megtalálják a tartós megoldást ingatlan fekszik évtizedek .. amelyre képesek vagyunk fejleszteni egy bevezető bérleti vétel lehetőségével.

Mi vagyunk reális tulajdonságait egy adott listából szándékoznak tartani örökké el nem kelt kétséges mesterek amely állapotban az ügyfél megtörténhet, mi 2008-ban véget ért a korszak, amikor "vészmadár fonás" tehenek mai karcsú, az emlékezetes történelmi időkben Craxi és Cragnotti már megcsappant a mai "Gico" túszul ejtették beruházások "spekulatív" miért lemondásra !!
Amit nem makacs megérteni, hogy az átlagos üzleti ma preferenciákat és pénzügyi struktúrák teljesen eltér a kilencvenes évek teljes mértékben eltávolította azt az elképzelést, az amerikai iparmágnás, német vagy svájci, mivel az idő a líra véget ér, így Resign Ezek horizontok csak egy délibáb, tudatában kell lennie a megtalálhatják a felmérések kezelése magát egy "agronómus" a területen.


Illusztráló létesítmények keres, hogy nagyon szerény, a belső megosztottságot. Képek küldése adjuváns sted épület külső és belső látást. A alaprajzot a helyszínen.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB