Eladás Villa, Santa Maria a Monte, Pisa, Olaszország, Via Leonardo da vinci 25

Eladás - Cod. 42043

  • Tipus: Villa
  • Terület: 280 m²
  • Szobák száma: 12
  • Épület állapota: Excellent

A környék zöldjében és nyugalmában elmerülve kínálunk eladásra egy elegáns és racionális, 4 oldalról ingyenes ikerházat nagy kerttel és 5 saját parkolóhellyel.

A bejárat azonnal bevezet minket az ingatlanba, ahol van egy csempézett rész önzáróval, amely kényelmes és biztonságos parkolást tesz lehetővé az autók számára, egy zöldövezeti rész, ahol gyümölcsfák találhatók, egy kis veteményes, egy kényelmes fenntartott rész. a grillezéshez és a saját medence építésének lehetőségéhez.

A villa két szinten található, jelenleg már két különálló lakóegységre van osztva.

Kényelmes porcelán kőedény lépcső vezet minket az első megoldás fő és önálló bejáratához, amely egy előszobából, egy intim hálóból / dolgozószobából laminált padlóval és fagerendás, ablakos fürdőszobával, kandallóval és francia ablakkal ellátott nappaliból áll. a kertbe, saját és nagy étkezős konyha. A hálószoba jól el van választva a nappalitól, és egy kétágyas, erkélyes hálószoba, egy második kétágyas, ablakos hálószoba, valamint egy zuhanyzóval és ablakkal ellátott főfürdőszoba található.

A második ingatlan a saját hátsó kertből közelíthető meg, és egy önálló külső lépcsőházon keresztüli bejáratból, nyitott konyhával és kandallóval rendelkező nappaliból, kétágyas hálószobából és ablakos fürdőszobából áll.

A földszinten két taverna található, mindkettő külső és önálló bejárattal, és a következőképpen épül fel:

Önálló bejáratú, kertre néző taverna nagy nyitott térre osztva, ahol a nappalit és a konyhát egy boltív köti össze, kazánház saját külső bejárattal (új kazán PVC és rézrendszerekkel már meg van osztva), fürdőszoba nem ablak és hálószoba ablakkal. A szobák a nagy ablakoknak köszönhetően nagyon világosak és tágasak maradnak.

A villa kerületét körbejárva és az utca felőli főbejárathoz visszatérve megtaláljuk a második tavernát, amely szintén önálló bejárattal rendelkezik, közvetlenül a nyitott konyhás nappaliba, franciaablakos hálószobába és zuhanyzós fürdőszobával.

Mindkét tavernában van elektromos rendszer, fűtési rendszer és TV-rendszer.

Az ingatlan belülről jó állapotú, 2002-2008 között teljes körűen felújított, teljes tetőfelújítás, önálló fűtés, pince megerősített alapozással, földszigetelés jégkunyhóval, automata kapu, páncélozott bejárati ajtók, riasztó már meglévő, külső fa nyílászárók dupla üvegezésűek valamint szúnyoghálók és diófa belső ajtók.

A ház különféle kapcsolódási és/vagy felosztási lehetőségeket kínál a különböző környezetek között, hogy minden igénytípushoz különböző típusú lakásokat lehessen kialakítani.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Buy&Go Real estate
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB