Eladás Épület, Carpi, Modena, Olaszország, Corso Fanti

Eladás - Cod. 38358

  • Tipus: Épület
  • Terület: 2500 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 0

Prágai történelmi palota, melyet Palazzo Bonasi-Gandolfi néven ismertek, és amely a város egyik legjelentősebb utcájában található, Modena kisvárosában.
Az 1785-ben nemesi rezidenciaként épült ingatlan a kor legrangosabb családjainak otthont ad. Például rögzített neves neveket kaphat, mint például Vittorio Emanuele I di Savoia és Francesco V Ferdinando Geminiano d'Asburgo-Este.
A palotát, amelyet most már teljesen felújítottak, sok éves strukturális konszolidáció és alapos helyreállítási munkák után, csodálatos, kitett kőfalú homlokzattal rendelkezik, és mintegy 2500 négyzetméteres területtel rendelkezik. A háton egy nagy udvar kerül kialakításra, melyet egy szép és hangulatos kertbe, különböző fafajokkal díszített, folyó kavicsokkal burkoltak.
Az épület három szinten van kialakítva. A földszinten található a központi folyosó, a tornác és a freskók, amelyek a belső udvarhoz és a padlóhoz vezetnek, melynek hozzáférését egy hatalmas kő- és márványlépcső teszi lehetővé.
A felső emeleteken, nemes padlón csodálatos freskókkal díszített és finoman díszített szobák találhatók díszítő motívumokkal és dió padlóval Versailles-i stílusban, 15 hálószobával és 11 fürdőszobával.
Az ingatlan a legmodernebb technológiai és üzemépítési megoldásokkal rendelkezik: valójában van egy padlófűtés és lift.
Az épület többféle felhasználásra alkalmas: a gazdag rezidenciától, az elegáns étteremből, a luxusszállodából, vagy a különböző típusú és szintű kiállítások helyévé, és különféle felhasználásokhoz használható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB