Eladás Ház, Frassinoro, Modena, Olaszország, Via panigale

Eladás - Cod. 38121

  • Tipus: Ház
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 3

Észak-Olaszország. Appenninek. az Appennino tosco emilo nagy parkjában. magas val dolo, unesco örökség, ép természet és középkori kultúra. a nagy parasztház, melyet kínálok, a középkori Matilda di Canossa utcán található, amely innen átment Rómán. A XIX. század végén épült "bisciàr" helyi kőház a völgybe áramló, a Dolo-folyóra néző tornyot foglalja magába (a térképen egy háromszög látható a középső ponton). Az 1100-as évektől. a toronyház toronyház volt, majd három jelenlegi padló (első emelet) épületébe épült.
Potenciálisan egy fenntartható idegenforgalmi útvonalon találja magát. az épület 1 órás autóútra fekszik Sassuolo, Maranello (Ferrari körzet), Modena és a Reggio Emilia nagysebességű vasútállomástól. a Dolo-völgy völgyéből érkező házhoz csak 20 km-es hegy van, mivel a román panigale falu 700 méteres tengerszint feletti magasságban található. De a hegy belső, így látványos kilátás nyílik (#cusnamountan az istagramban) az Apuan előtti Alpokra.
Az összes szolgáltatással ellátott lakóház (gáz, víz, fény, kandalló) három emeleten 180 négyzetméter. Három bejegyzéssel rendelkezik. A tervben látható, hogy vannak: pince pince, műhely és garázs. Földszinten három staze, fürdőszoba, mini konyha. Az első emeleten két szoba, konyha és fürdőszoba található. Tetőtér, melyet e padlóból visszahúzható lépcsővel lehet elérni, de nem lakható.
Déli oldalra (ahonnan a hegyi szél megérkezik) a földszinten felújítható pajta, két ablakkal a hegyre, és íves portico az udvaron. Lépjen le alább. A padló csatlakozik. Rendelkezésre álló szolgáltatások: villany és víz. A stabil kútból a tulajdonba. Négyzetmétert vissza kell állítani 160 + mezzanine pajta magasság 6 méter
Az udvaron további 18 négyzetméteres garázs állítható helyre. Az ingatlan tartalmaz egy kis földterületet, gyümölcsfákkal, zöldségkertekkel és baromfiházzal + tárolóhelyiséggel.
A pajta és az istálló helyi kőből áll, de az épület 1960-ban nyúlik vissza, valamint az udvaron található garázsok.
A ház 26 ablakkal és bejárattal rendelkezik. Az első emeleten, ahol élek, a lámpatestek újak és a kettős ablakok a lépcsőház mentén futnak (11 új). Míg az erkélyajtó még mindig nem határozott, hogy az ablakkal vagy ajtóval változtassa-e meg, hogy külső hozzáférést biztosítson a p1-hez. Önnek a választás.
A földszinten lévő fűtés minden szobához gázkonvektorokkal van ellátva, míg a p1-nél vannak a termoszifonok, amelyek vízzel szabályozva vannak az alagsorban lévő gázkazánhoz csatlakoztatott termosztát. A kazán mindkét emeleten forró vizet biztosít. A p1-nél két fa kályha van, egy a konyhában és a másik a nappaliban. Maradtak. Az elektromos és hidraulikus rendszereket 2014-ben újratervezték (kivéve a p1 fürdőszobát) és az üveggyapot tetőtérben, a termikus izolálás érdekében.
A ház korabeli bútorokkal berendezett, és néhány darab kivételével a festmények és a bútorok bútorozottak.
A falu, ahol az épület található, zárva van, így nincs autóforgalom. 50 méter után az út az erdőbe folytatódik, amíg el nem éri a völgy felől a gátat. Mtb és gyalogosan járható.
A terület és a konzorcium és a vásárlás a konzorciumi részesedés megvásárlását jelenti, amelynek költsége 25 euró / év. A talajjavító konzorcium abban dolgozik, hogy a völgyet hidrogeológiai rendben tartsa. A gázhálózat a falu és a költség egy számláló. A villamosenergia-hálózat országos, és a fogyasztásra kerül. A vízhálózat helyi és megy a pultra. Az egyéb szolgáltatási díjak az évente 140 euróba kerülnek. A webkapcsolat műholdas és optikai szálakkal is lehetséges (2020-tól). Műholdas TV.
Ezt a tényt és a választott közjegyzőnek két alkalommal adják el. Az eladási kompromisszum vagy ígéret az eladási ár felét és egy hat hónapos szabad státuszból (egy személytől és személyi dolgoktól mentes) az akció egyenlegét igényli. A jegyző ára (1.500 euró) nem tartalmazza. Az ingatlan A03 kategória és a kataszteri jövedelem 536,86.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB