Eladás Gazdasági épület, Pennabilli, Pesaro e Urbino, Olaszország, PENNABILLI

Eladás - Cod. 24087

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 5000 m²
  • Szobák száma: 5000
  • Emelet: 500

Egy szép ágy és reggeli eladó hívják a Shalom. Nem található a város Pennabilli, az Emilia Romagna tartományban a gyönyörű Valmarecchia. Van könnyű hozzáférést biztosít Rimini, San Marino, Firenze és sok középkori falvak. A nemzetközi repülőtér Bologna mindössze 2 órás autóútra fekszik ez Olaszország ingatlan Emilia Romagna. A Valmarecchia ősi szíve a Montefeltro cél és tartózkodás, mert régi híres férfiak és a híres, Dante, San Francesco, Cagliostro, Ezra Pound. A szálloda változatos természeti táj, növényzet, hogy ő lehet a durva és kanyargós, sűrű erdők, vadaspark a gazdag és gazdagítja hirtelen panorámás erkéllyel nyújtó kilátással a horizonton, amíg meg nem jelenik a tenger.

A fő épület egy szép példája Emilia Romagna -Tuscany ingatlan. Meg 4 hálószoba, saját fürdőszoba, konyha, társalgó, kandalló és egy nagy étkező. Mellett a fő szerkezet egy apartman 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 nappali és egy konyha-étkező. A teljes terület az olaszországi ingatlan, Shalom, körülbelül 450 négyzetméter.

A villa és ingatlan jól bejáratott gyönyörű kert, egy szép kis medence. A villa egy nagy telek, amely 5.000 négyzetméter, amely könnyen elérhető. A villa jelenleg működik, mint egy sikeres bed and breakfast Olaszországban és kapható lesz berendezve.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB