Eladás Villa, Vinci, Firenze, Olaszország, via macchiavelli

Eladás - Cod. 24509

  • Tipus: Villa
  • Terület: 450 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: 3

Rangos villa Vinci firenzei frakcióban szegfűszeg egyszerű, nyitott minden oldalról, nagy garázzsal, 40 négyzetméteres minimum 2 autó, és más 6 autó az alapon. Függése 30 nm + terasz független a villa.
A villa jelenleg három egység, független, és mint egy szám, ami a technikai rendszerek és segédprogramok beszállítók. A földszint + emelet, a második emeleten, és végül egy teljesen független a mellékletben.
A villa három szinten, a teljes hossza 435 nm + kert 240 négyzetméter: a földszinten 3 hálószoba, egy nagy nappali 50 négyzetméter, külön konyha, két fürdőszoba, pince, nagy előszoba 24 négyzetméter, és más különböző helyi evakuációs. Az első emeleten van egy további 3 hálószoba, fürdőszoba, előszoba, konyha 20 négyzetméter, egy másik nagy nappali 34 négyzetméter, és két terasz a kert előtt a villa. A második emeleten, két hálószoba, és egy nappali több mint 20 négyzetméter, kis szolgáltatási és terasz 15 négyzetméteres, könnyen átalakítható egy másik hálószoba.

Ajánlott üzleti / befektetés B & B, panzió, étterem, amely jelenleg kilenc szoba, valamint nagy csarnokok használni, mint egy közös étkezők.
A villa teljesen berendezett, minőségi bútorokkal és kiváló befejező többnyire méretre készített kézzel, a konyha, valamint a minőségi bútorok teljesek minden berendezéssel.
A villa kész élni, és nem igényel karbantartást.
Található a város Vinci született a nagy Leonardo da Vinci, egy rövid távolságra az állomástól a Empoli, néhány kilométerre az FI-PI-LI, 25 km-re az állomástól Firenze, a "Firenze repülőtere 28 km, és a "PISA nemzetközi repülőtér mindössze 43 km-re. EURO 850.000 Tratt.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB