Eladás Villa, Trecastagni, Catania, Olaszország, VIA SANT'AGOSTINO 12 TRECASTAGNI (CT)

Eladás - Cod. 43735

  • Tipus: Villa
  • Terület: 179 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 1
  • Épület állapota: New building

Ez a 2018-ban épült villa a zöld épülettel épített otthon minden előnyét kínálja. Hőkomfort az A4-es energiaosztálynak (ami a maximális hőszigetelést és ezáltal az energiatakarékosságot jelenti) és a sugárzó padlófűtési rendszernek köszönhetően; akusztikai kényelem a felhasznált anyagoknak és a különleges szigetelésnek köszönhetően; maximális antiszeizmikus biztonság az XLAM keresztre laminált tömörfa szerkezeti rendszernek köszönhetően.
A hozzávetőleg 2000 m²-es telek meglehetősen lapos elrendezésű, és a helyzetből adódóan a kert és a medence teljes fenségében az Etnára néz. A villa külső kialakítása nagyon lineáris, lépcsőzetes térfogatok játékával, amit a vakolat két színének alkalmazása hangsúlyoz ki, amelyek belül a két nappali és a hálórészt jelzik.
A villa belső és külső folytonosságot élvez, mind a nagy ablak miatt, amely összeköti a nappalit a medenceterasszal, mind a nagy faházakkal, amelyek két nagyon élhető és kényelmes kültéri környezetet teremtenek: a nappali előtt egy szabadtéri ülősarok és egy szabadtéri étkezősarok a konyha mellett. A bejárat a dupla magasságú nappaliba nyílik, ahol kandalló és fagerendás mennyezet található. Ugyanebben a helyiségben egy behúzható tolóajtó köti össze a nyitott teret a konyhával, központi szigettel. A hálórészben találunk egy kétágyas lakosztályt saját fürdőszobával és gardróbbal, egy második hálószobát és egy fürdőszobát.
A teljes telek még megőrizte a maradék építési volument, ideális azok számára, akik szeretnék az ingatlant magasságban bővíteni, vagy további lakóegységet vagy melléképületet építeni egy leendő szálláshelyhez.

Tartózkodjon a kíváncsi emberektől, üzletemberektől és időpazarlótól. Magánszemélyek közötti tárgyalás NINCS ÜGYNÖKSÉG!!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB