Eladás Villa, Taormina, Messina, Olaszország, via luigi pirandello

Eladás - Cod. 23716

  • Tipus: Villa
  • Terület: 1000 m²
  • Szobák száma: 20
  • Emelet: 3

Egyedi és hangulatos házban található, 500 méterre a történelmi központjától Taormina, egy egyedülálló történelmi értékű, otthona a híres Horatio Nelson admirális és a 1780-ban épült. Villa Falconara (vagy Villa Nelson) oszlik 3 szinten, 350 négyzetméteres, összesen több mint 1000 négyzetméter fedett terület veszi körül, a park 50.000 négyzetméter.
Lépcső és utak összekapcsolása a különböző szintű a park és a vezető előre meghatározott pálya mentén szinte a felfedezés rejtett sarkok romok és sírok, a templom félköríves szuggesztív terasszal, kilátással a tengerre.
A növényzet járul hozzá jelentős, hogy a kertben a természetes színe szerint a kanonokok a stílus táj és egyúttal hangsúlyozza a lényege a Földközi-tengeren. Csakúgy, mint a Park oszlop, őshonos és egzotikus fajok egymás mellett, és alkotnak egyedülálló nagy hatással.
A belső tér a villa antik bútorokkal berendezett közvetlenül a Nelson alatt számos utazik. Ezeket kiállítva nagy múzeumok szerte a világon, és szerves részét képezik az eladás. Kap néhány írásos jelentések és szakértői vélemények megerősíti a hitelességét az ugyanaz.
Ha voltak kíváncsiak létrehozni egy rangos idegenforgalmi szálláshely ott van a lehetőség, hogy megvásárolja, részben az építési telek mellett a villa kiterjeszteni a kötetet. 16.000.000 €
Közlése KÓD hivatkozási alap. COD. G127

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB