Eladás Villa, Rome, Rómába, Olaszország, Via della Caffarella

Eladás - Cod. 23849

  • Tipus: Villa
  • Terület: 258 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: -1,0,1,2

Villa nagy értékű történelmi, régészeti és monumentális. Az ingatlan belül a park mintegy 9200 négyzetméteren, megközelíthető Via della Caffarella keresztezi a Via Appia Antica.
Az ingatlan portfolió befolyásolja a jelenlétét régészeti emlékmű áll, több szoba, szomszédos szolgáltatási infrastruktúrához kapcsolódó egy birodalmi korszak villa átesett több szakaszában használható felújítások több mint három évszázadon át, a második, hogy a DC-IV.
Ezen a területen a középkorban már felismerték, hogy a újrahasznosítása a Casale római falazat fejlesztették különösen magas, három földszinti.
Az Imperial Villa alkotja a szobák száma jelenleg nem meghatározható, de biztosan több mint 10, amelyek megfelelnek az alagsorban egy középkori parasztház által elért a lépcső nyúlik vissza az időben, és továbbra is megmarad, és megkülönböztetni a újrafelhasználás anyag régi épület. A római falak, részben elnyeli a középkori is, fejleszteni legalábbis az első szint a föld feletti (földszint).
Az épület alkalmazott technika mutatja, legalább két fázisa az élet az ókori építmények: egy opera jellemzi térhálósított fogazattal és megerősítések a sarkokban tégla, nyúlik a második században. DC és a tégla és habarcs rocorsi egyéb újrafelhasználás régebbi anyagok ből a harmadik században. Egyenáramú.
A szobák borított dongaboltozat, hogy csak ők ketten, még részben megőrizte az eredeti szerkezetet, amely az évek óta eltörölte a konszolidáció óta elvégzett munka a korai 70-es.
Kívül a mag maga a Villa két másik nagyobb készülékek. A ciszterna vízellátáshoz fogyasztásra szánt, a lakás kb 13 m külső átmérőjű, jelenleg vonatkozik egy tárgy emelte elért első felében 900.
A fal mentén a Via Appia megőrzi alagút téglafal egy hordó boltozat, úgy tűnik, hogy a maradék egy eltemetett szerkezet ma, és célja, hogy használja a fürdő, amint az a rekesz a szerény méretű, mégis létezik.
Az ingatlan tartalmazza: A Hamlet a középkorban; A kétszintes épület használható garázs a földszinten és az első emeleten egy lakás; Ciszterna a római korszak kiugró szerkezet ház; egy sovány, az üvegházhatást okozó felhasználás; a fészer tárolási felhasználásra; a fészer tárolási felhasználásra; a vízgyűjtő tartályt, a barbecue Fornocon; a fém pavilon, egy madárház a vas mintegy 96 négyzetméter, és a különféle kerti bútorok.
Minden ingatlan kitéve a táj és Régészeti.

VÁSÁRLÁSA bírósági Aukció:
Az adásvétel időpontja 2014/11/11
Alap ár € 5,250,000.00
3. kísérlet eladni
Lehetséges, hogy az épületen belül - a lehető vásárlás jelzálog - pénzügyi támogatás - technikai segítségnyújtás (városi helyzet, kataszteri és szerkezetátalakítás), - az ügyvédi és közjegyzői - szakosodott szakemberek a területen is csatlakozik a víziója az ingatlan a kulcsokat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB