Eladás Villa, Polesella, Rovigo, Olaszország, Via Sturzo 1

Eladás - Cod. 38851

  • Tipus: Villa
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

A hetvenes évek elején épült, kifinomult építészeti formákkal és kiváló minőségű lakásokkal rendelkező villa két emeleten elhelyezkedő 346 négyzetméteres területből áll, és egy tízszögletes téglalap alakú kertben helyezkedik el, melyet két önálló bejárattal lehet megközelíteni. merőleges.
Az ingatlan alkalmas egy csodálatos lakóház vagy kis luxusszálloda használatára, és teljesen felújították a legmagasabb minőségű anyagokkal és a legújabb akvizíciókkal az energia és a földrengés ellenállása szerint. Nyilvánvaló, hogy mind a külső, mind a belső téren az itt bemutatott projekt módosítható és testre szabható a vevő saját belátása szerint. A földszinten két világos és tágas nappali- és étkező is kialakítható, melyek az exkluzív tornácokon nyílnak, a konyhához és két háztartási helyiséghez rendelt szoba. Az első emeleten legalább három fenséges szoba, nagy terasszal és mellékelt fürdőszobával, jakuzzival és saját relaxációs / wellness részleggel.
A hatalmas kert egy luxus úszómedencével, egy öt-oldalas futballpályával és egy teniszpályával, egy nagy grillezővel, egy háromágyas garázzsal és három parkolóval rendelkezik.
A villa néhány percnyi autóútra fekszik Észak-Olaszország legszebb városaitól, mint például Velence, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Abano Terme, a tenger és a Po Delta parkjai, a Po Veneto panorámás kerékpárútja. „(Velence-Torino).
Jelenleg is lehet megvásárolni az ingatlant a szerkezetátalakítás nélkül.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB