Eladás Villa, Olbia, Sassari, Olaszország, Via MS Gabriele

Eladás - Cod. 23200

  • Tipus: Villa
  • Terület: 95 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 1

Ingatlan cég értékesíti 12 kétlakásos villa (70 m2 és 95 m2) egy épület komplexum, amely 52 villa (40 egység már elkelt.)

Közel a dombvidék Mannucciu belsejében a Tourist Village Rena Majore (település Aglientu). A komplexum, ahol a falu fekszik, keresztül érhető el, a vidéki út, amely összeköti az egyik oldalról a Sassari, és a másik oldalon, hogy Olbia és a névadó kikötő és repülőtér; előtt a faluban van egy hosszú strand nagyon finom homok és a kristálytiszta víz ténylegesen bekért Rena Majore, védett dűnék és egy nagy fenyőerdő, amely lehetővé teszi, hogy talál menedéket a hűvös árnyékában mindenekelőtt a legforróbb nyári nap. A strand különösen alkalmas fürdésre, fel van szerelve a parkolást a táborozók és bérbeadása napernyők, nyugágyak, hajók és pedaloes. Ezen Ott területen is vannak központjai búvárkodás és snorkeling. A község Aglientu van a tartományban Olbia Tempio (tartomány sok híres üdülőhelyeken, mint a Porto Cervo, Porto Rotondo. Infrastruktúrája teszi, hogy egy nagyon fontos turisztikai szigeten. Olbia a gazdasági hajtóerő a tartomány és a az egyik legfontosabb a régióban). A mindössze 10 perc autóútra fekszik ott, Santa Teresa di Gallura, egy nagyon népszerű idegenforgalmi célpont, a falu gazdaság alapja a nagy számú turista, az olasz és a külföldiek. A kikötő Santa Teresa di Gallura, amely a napi kapcsolatot a kikötő Bonifacio Korzikán szerzett vitorlázás jelentősége, de elvesztette határ jelentőségét következtében az európai szabadkereskedelmi szerződések.
A villák / apartmanok a következők:
Egy, két vagy három hálószobával
Nappali
konyha
fürdőszoba
fedett parkoló
Az apartmanok a földszinten vannak felszerelve veranda és a kert, a lakás emeleti panorámás terasz. Az apartmanok találhatók a mediterrán növényzet álló tölgyek, olajfák, illatos boróka és vadkörte (és védett kerítés és őrző-védő). A nyári hónapokban van fenntartása a komplexum.
Lehetőségek belül a falu:
éttermek
pizzériák
szupermarket
gyógyszertár
Sportolási lehetőségek: tenisz, stb

A SIAG Company Ltd szavatolja a teljes tulajdonosi és betartása építési előírások, a felajánlott ingatlanok értékesítése, amelyek segítségével (ha úgy tetszik, ebben a formában) lehet banki hitel erejéig a 80%-os. Az eladási ár m2-ként van feltüntetve egységenként, amint az a kataszteri terv számított kereskedelmi m2-es (a "szakadék" között van 2100 és 2200 € négyzetméterenként), amely magában foglalja a területet és a része tulajdonítható a kertek, terasz vagy veranda. Ez biztosítja a fizetésétől a aláírásakor az előzetes értékesítés és a teljes kifizetést, ha notarily igazolt.
Távolságok:
Airport Fertilia 120 km
Santa Teresa di Gallura (kapcsolatot a sziget a La Maddalena és Korzika) Km 9
48 km-re Porto Cervo
Porto Rotondo 58 km

Árak
Levél
Progr.
Sok
Test
Fg.
Térkép
Sub.
Szint
letöltés tervek
Ár ÁFA nélkül

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB