Eladás Villa, Mesagne, Brindisi, Olaszország, Strada per torre

Eladás - Cod. 41823

  • Tipus: Villa
  • Terület: 5600 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1

Mesagne központjától 10 percre, a Torre SS-hez vezető út közelében, csendes, nyugodt környéken, zöldövezettel körülvett, csodálatos villát ajánlunk.Ez egy önálló villa két szinten, előtte egy téren, amely körülveszi az egész házat és Egy nagy kert.
A 100 négyzetméteres épület az emeleten egy tornácból áll, bejárattal nagy nappali, konyha, fürdőszoba és két hálószoba; az alsó szinten, belső lépcsőn megközelíthető, két nagy hálószoba.
Az épület körüli 5600 négyzetméteres kert angol pázsittal készült, és olyan dísznövényekkel beültetett, mint a washingtoni pálma, chamaerops, cicas.yucca, dracena, sterlizia; gyümölcsfák, például mandula-, sárgabarack-, füge-, gránátalma- és olajfák; mindezt kerítésnövényekkel körülvéve és díszítve, például viburnum, leander, babér és Leyland ciprus; drága díszkövek is vannak.
A villa artézi és freatikus kúttal, automata öntözőrendszerrel, külső tárolóval, sütővel és munkalappal, grillezővel, parkolóhellyel és sportpályához kialakított földes pályával felszerelt.
Fűtési rendszer nélküli lakóhely. 110%-os felújításban részesülhet (hőszigetelő rendszer, napelem rendszer és ablakcsere)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB