Eladás Villa, Casteggio, Pavia, Olaszország, via vigorelli, 160

Eladás - Cod. 41450

  • Tipus: Villa
  • Terület: 1400 m²
  • Szobák száma: 19+11
  • Emelet: 4

A Villa
Ma a villa négy teljesen lakható emeletből áll, két apartmanra osztva, amelyek számos kényelemmel vannak felszerelve, mint például szauna, biliárdterem és lift, amellyel minden emelet elérhető. Az új szerkezetet a 200 nm-es, fürdőszobás garázs teszi teljessé, a kazánház és egy kiszolgáló helyiség mellett. A szobák a következőképpen vannak felosztva:
KOCSMA // Az eredeti falak és padlók közé modern kényelmi és hangulatos terek kerültek: szauna zuhanyzóval és fürdőszobával, biliárdterem, nagy nappalira néző konyha, közvetlen kijárattal a parkba. Egy régi földalatti kiszolgáló helyiségből kis pince került kialakításra. A felújítással kialakított helyiségek teljessé tételére szolgál kiszolgáló helyiség, mosókonyha és páncélszekrény.
FÖLDSZINT // A földszinten található a négyzet alakú főbejárat, amelyet hatalmas kristálycsillár díszít. Az eredeti, teljesen felújított faajtókon keresztül jutunk be a különböző helyiségekbe: egy nagy nappaliba, amely a parkra néz, eredeti kandallóval díszítve, a nagy étkezőbe és két fürdőszobába. A nappalit és az étkezőt az étkezőkonyha választja el, ahonnan a parkban található több száz éves ciprusokra és cédrusokra nyílik kilátás.
ELSŐ EMELET // Az emeleten három tágas hálószoba került karbantartásra, melyhez két fürdőszoba került WC-vel és zuhanyzóval. A fő hálószoba felszereltsége: gardrób, fürdőszoba jacuzzival, két zuhanyzó és WC, valamint egy nagy erkély, kilátással a parkra, megosztva egy másik hálószobával. Ennek az emeletnek a sajátosságai: az erkély, amely az eredeti kialakítás szerint négyzet alakú, és az alatta lévő átriumra néz, valamint az erkélyekre, amelyek egyik oldalán a parkra néző dombok tájaiban gyönyörködhetünk. a másik lehetőség, hogy tartsa be a Pó, keretezett, világos nappal, a kilátás nyílik az Alpokra.
TŐLÉS // A legfelső emeleten található a tetőtér, melyet a felújítás során a cselédlakásból világos és exkluzív lakássá alakítottak. A tetőt teljesen átépítették fából, a Trentino Val di Sole-ból származik.
A szobák felosztása a következő: bejárat a nagy nappaliba, kandallóval. Fürdőszoba pezsgőfürdővel. Konyha étkezővel, erkéllyel. Két hálószoba szomszédos fürdőszobával. Szekrény.
PARK // A park teljesen körülveszi a történelmi villát, és 8000 négyzetméteren terül el. Évszázados fák, különösen libanoni cédrusok, ciprusok és egy kaukázusi jegenyefenyő (Normandianna) emelik ki, utóbbit az elvégzett kutatások szerint még a villa építése előtt ültették.
A felújítás során az ingatlan ezen részén nem történt jelentős változtatás, hanem éppen ellenkezőleg, az eredeti elemeket, mint a sugárutak, kutak és egy kis templomot feljavították.
A felújítás során kiemelt figyelmet fordítottak az új növények betelepítésére, csak ahol szükséges és a jelen ökoszisztémának megfelelően.
EGYÉB TERÜLET // Az ingatlanhoz tartozik még 3 ingatlan a Villa Maria Angiolina szomszédságában, melyek az egykori lóistálló és két ház, amelyek a Folcioni idején néhány munkatárshoz tartoztak.
Ez két független épület, mindkettő kétszintes és két bejárattal rendelkezik, a kettő közül az egyik egy közös dobozra néz. A közös részek egy fedett veranda, nagy szilárd burkolatú udvar és egy kis telek (ma eper). Az udvaron található a régi istálló és a pajta is.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB