Eladás Tetőtér, Trieste, Trieste, Olaszország, strada nuova per Opicina

Eladás - Cod. 42352

  • Tipus: Tetőtér
  • Terület: 180 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 3 e 4

EGYEDÜLÁLLÓ KÉPESSÉG AZ ÖBÖLRE ÉS A VÁROSRA - Nagyon világos és csodálatos panorámás kilátással a tengerre és a városra, penthouse és szuper-penthouse egy exkluzív rezidenciában 2004-ből, 2017-ben teljesen felújították és ugyanazzal az első bejárattal.
150 belső négyzetméter az alábbiak szerint:
bejárat, kétágyas nappali (étkező+nappali) 10 méteres teljes magasságú ablakokkal, ahonnan látványos panoráma nyílik és azonnali hozzáférés a külső terekhez (teraszok és kertek), konyha, mosókonyha, teljes fürdőszoba, kétágyas hálószoba teljes magasságú gardrób, összesen 7 lineáris méter.
A felső szintre egy praktikus, gardróbként használt előszoba vezet egy elegáns Perusini dizájn lépcsőn: innen egy nagyméretű, 40nm-es garzonlakás bejárata, amely jelenleg gyerekek nagy játszótérként szolgál, de ahonnan 2 kényelmes kétágyas hálószoba alakítható ki. Az emeletről kiváltságos kilátás nyílik a két nagy, egyenként 3 méter széles hármas ablakból, ahonnan a felső szinten található, kívülről közvetlenül megközelíthető második terasz- és szoláriumrendszerbe lehet bejutni, anélkül, hogy közös területeken kellene átmenni.
A felső szintet egy fürdőszoba teszi teljessé egy nagy Novellini sarokkáddal, valamint egy másik gardrób, melyben egy további gardrób is található.
Mindkét emeletről elérhetők az összesen 50 négyzetméteres panorámás teraszok teljes magánélettel és a több mint 300 négyzetméteres teraszos kert, amely árnyékos és pastini területeken rendezett, teljes napsugárzás mellett. A gyümölcsfákkal és évszázados olajfákkal tarkított kertekben fából készült játszótér található a gyerekeknek, faházzal, csúszdával és 2 hintával. A kültéri terek öntözéssel, világítással, aljzatokkal és egy nagy külső pincével vannak felszerelve a szerszámok és kerti gépek elhelyezésére.

Mindkét fürdőszoba ablakos, dupla mosdóval és hidromasszázs oszlopokkal.
Autonóm metán fűtés 160 l-es víztároló kazánnal.
Standard rendszerek - optikai szál - finom felületek:
hármas üvegezésű, alacsony emissziós hőszigetelő tolóablakok, összesen 20 lineáris méternyi motoros Arquati napellenző szél/napérzékelővel
integrált elektromos behatolásgátló redőnyök
3 legújabb generációs inverteres klímaberendezés
kerületi riasztórendszer, belső és külső térfogatmérő, kompatibilis az otthoni automatizálási rendszerrel és távirányítható.
videó megfigyelő rendszer mindkét szinten
I. biztonsági osztály biztonságos (EN1143-I)
Berti tömör fa parketta deszkában, Bisazza mozaik betétek, Vighi páncélajtó.

Az ingatlanhoz tartozik egy 16nm-es box (közvetlen hozzáféréssel a padlóhoz teljesen építészeti akadályoktól mentesen) és egy nagyon nagy, négyzet alakú, föld feletti pince (bejárat az ajtón)

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB