Eladás Tetőtér, Galatina, Lecce, Olaszország, via trieste

Eladás - Cod. 35447

  • Tipus: Tetőtér
  • Terület: 260 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 6

Apartman-Penthouse eladó Salento Galatina, 150 négyzetméteres, panorámás terasszal, kilátással a városra és egy nagyszerű helyen, minden szolgáltatással a ház alatt. A hatodik emeleten található lakás egy hatalmas épület társasház része, melynek részét képezi előszoba, konyha, amely hozzáfér a veranda erkélyéhez, mosókonyha, nagy folyosó, amely a napfényes nappalihoz vezet, két hozzáféréssel a nagy teraszon a saroknál mintegy 100 négyzetméteres, panorámás kilátással a városra és a történelmi központra, három hálószoba, egy fürdőszobával, míg a hálószoba közvetlen hozzáféréssel rendelkezik a teraszhoz, nagy fürdőszobával és káddal. Minden szoba nagyon világos és világos pontokkal van felszerelve. a társasház teraszának használata. Minden olyan berendezéssel rendelkezik, mint a földgáz fűtés, víz, csatorna, telefon, intercom, TV. Az apartmanhoz tartozik a verandahosó, a törvénynek megfelelő elektromos rendszer

Helyinformáció: A város kereskedelmi és történelmi központjához közel, a ház alatti összes szolgáltatással és néhány perc alatt a nagy sebességű úton.

Tulajdon tulajdonságai: A tetőtérben van egy nagyméretű, kb. 100 négyzetméteres terasz, a társasház parkolási helyén és a társasház teraszának fenntartott parkolója. Könnyű és önálló gázellátó, míg a víz esetében van egy kivonási számláló. .

Energiaosztály: G kWh / m2

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB