Eladás Több mint 5 hálószobás lakás, Olbia, Olbia Tempio, Olaszország, Corso Vittorio Veneto 37

Eladás - Cod. 43481

  • Tipus: Több mint 5 hálószobás lakás
  • Terület: 950 m²
  • Szobák száma: 10
  • Emelet: 4

Eladó egy 6 szobás és több szobás lakás 350 m²-es Olbia, Szardínia

!!! Szuper exkluzív befektetési lehetőség

A szardíniai Olbia városát földrajzi elhelyezkedése és a régióban betöltött szerepe miatt gyakran nevezik a Costa Smeralda "kapujának", amely a világ egyik legfényűzőbb és legrangosabb üdülőhelye.

A lakás eredeti árát a tulajdonos 1 750 000 euróban határozta meg az ingatlan szakértői értékelése után. Ez egy luxus kétszintes lakás 45% kedvezménnyel. A tulajdonos ugyanakkor 950 000 eurós árat ajánl.

Egyedülálló luxus kétszintes apartmant kínálunk Olbia központjában, Szardínia szigetének észak-keleti részén, hozzáféréssel egy privát teraszhoz, ahonnan csodálatos 360 fokos kilátás nyílik a környékre a 4. és 5. emelet között, elegáns belső térben. és jól karbantartott épület. A terasz egyedülálló élményt nyújt Önnek, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül az apartmanjából csodálja meg a várost, a hegyeket és Tavolara szigetét. Sétatávolságra tornatermek, óvodák, park, üzletek, bankok, a város történelmi központja 15 perc sétával elérhető, valamint a tengerpart és a vízpart a sétányon. Az út a repülőtérre mindössze 8 percet vesz igénybe autóval. Prágából Olbiába repülhet egyetlen kényelmes átszállással Rómában vagy Milánóban.

Az épületnek csak egy tulajdonosa van, tartozása, hitele nincs. A lakás tiszta és teljesen felszerelt. Minden kényelem megmarad, a tulajdonos csak a saját holmijával költözik ki.

Mindkét emeletet lépcsőház és saját lift köti össze.

Belül a következőkből áll: nagy, világos nappali, nagy teraszokra nyíló kilátással, étkező, konyha, 2 fürdőszobás hálószoba, 2 öltözőnek használt nagy hálószoba, vendég fürdőszoba és mosókonyha. Kívül egy nagy, fedett étkező, egy grillező és egy kanapé található. A terasz nagy, medence vagy jacuzzi építésére van engedély.

Az ötödik emeleten található egy nagy nappali, 2 hálószoba, 1 öltöző, nagy teraszok.

Minden szoba télen fűtött, nyáron hűtött fan coil rendszerrel.

A befejező anyagok mind természetesek: márvány, fa, kő. Az ingatlanhoz tartozik egy lifttel is megközelíthető garázs és 2 parkolóhely.

A lakás alapterülete 350 m2.
Terasz területe 600 m2
Fontos - ügynökségi jutalék 3%

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal, szívesen válaszolok minden kérdésére
Ezen túlmenően, kifejezett érdeklődés esetén lehetőség van az objektum bemutatására (videóbejárásra) az Ön kérésének megfelelően

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB