Eladás Négy hálószobás lakás, Monte Argentario, Grosseto, Olaszország, Piazza Roma (Porto Ercole)

Eladás - Cod. 41837

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 114 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Porto Ercole főterén, 10 méterre a kikötőtől és az összes fő szolgáltatástól, egy érdekes, 2 szintes apartman egy kétszintes, saját lifttel rendelkező épület második emeletén, amely egy nagy nappaliból és erkélyes kilátással. a tér, konyhasarok, 2 kétágyas hálószoba és 2 fürdőszoba, egy kellemes harmadik hálószoba a tetőtérben saját fürdőszobával és kis előszobával / dolgozószobával.
Az építész által végzett felújítás után légcsatornás légkondicionálás és fűtés, vas redőnyök, dupla üvegezés, parketta és terrakotta padló, minden helyiségben méretre készült beépített gardrób, fontos asztalos munkák találhatók az egész házban és méretre készülnek. .
Egyetlen 14 nm-es garázs az árban benne van, alternatívaként 25 nm-es (2 gépkocsi befogadására alkalmas) garázs vásárlása is lehetséges, külön megegyezéssel. Mind a 3 fürdőszobában kényelmes zuhanyzó található. Az apartmanhoz saját lift tartozik, amely csak arra az emeletre jut el.
A hálószobában van egy második kis erkély, ahonnan egy pillantást vethet a kikötőre. Az elhelyezkedése kényelme, a déli/nyugati szögletes kiállás és a második emelet mellett a lakás nagyon világos.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB