Eladás Mezőgazdasági terület, Forlì , Forlì-Cesena, Olaszország, via ca strocchi 5

Eladás - Cod. 26963

  • Tipus: Mezőgazdasági terület
  • Terület: 50000 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Odaad mezőgazdasági földterület teljes területe 5 hektár, osztva hat területen, jelenleg a szántóföldi gazdálkodás szomszédos épületek lakossági és mezőgazdasági felhasználásra. Sík területen helyezkedik el az északi város Forli, jól szolgált. Az épületek találhatók központilag kiterjesztése a földön, két kapcsolat a nyomás a konzorcium visszanyerése öntözésre, a föld határos aszfaltos úton.
Épületek otthoni használatra: 1) lakóház kétszintes teljes területe 150 négyzetméter + szolgáltatás, amely földszinten előszoba, étkező konyha és kazánház. Az első emeleten: 3 hálószoba és egy fürdőszoba. Energia osztály F-EP, az épület területe nem kell a helyreállítás vagy a nem tervezett karbantartás, azonnal lakható.
2) apartman kétszintes teljes területe 116 négyzetméter + szolgáltatás, összetétele a földszinten: nagy konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten két hálószoba. Energia osztály G EP-helyet felújításra szorul.

Szerszámos fészer és betétek összesen 350 négyzetméter osztva 7 környezetben egyesül egy testben, és egy pajta. A kert fái jó növényzet körül a lakások, eladta az állam a tényt. És a "lehetséges, hogy gondoskodjon egy találkozót, hogy megtekinthesse és a tárgyalások. A tárgyalások során, akkor elfog még az ára is közös megegyezésen alapuló gép / berendezés mezőgazdasági területek munkáját.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB