Eladás Két hálószobás lakás, Rome, Rómába, Olaszország, Via Sisto IV 77

Eladás - Cod. 25910

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: terra

NO szervek. Két szoba ízlésesen felújított, földszinti 60 nm-es + 55sqm kert pergotenda elektromos. Vatikáni. Metro A Battistini. Részben bútorozott. A zöld, a szűk utcák labirintusát, hogy a szél közötti kis házak, kertek, van eladó ez a szép lakás 60 négyzetméteres található a földszinten, saját burkolt kertjében 55sqm, nagyon világos, köszönhetően a hármas kitettség délkeleti-észak / West, található egy épület azonos színű csak 4 emelet. Mind az épület felújításra került, gyönyörűen 2011-ben A lakás nagyon nyitott és modern design, Nagy, szomszédos nappali, konyha, előszoba, nagy hálószoba, tágas fürdőszoba (ablakos). A nappaliban van két ajtó, közvetlen kertkapcsolattal, ami él rendkívül hangulatos, konyhasarokkal rejtve, mint te meg; egy kis folyosó választja el a nappalitól a hálószoba, amely a hálószoba és a fürdőszoba.
Egyedi parketta minden szobában a deszka a fehér porcelán cserepeslemez padló, tölgy külső biztonsági ajtó henger európai behatolás elleni, mennyezet spotlámpa, berendezési tárgyak fa / alumínium dupla hőhídmentes szúnyoghálóval, elektromos redőnyök és korlátok. Design radiátorok, légkondicionálók minden szobában, tolóajtók egyedi, egy pohár kézzel festett, két WC-k egész falat (a hálószobában és a folyosón - cipőtartó ráccsal); könyvtár egyedi polcok vastag nem tarkított függőleges deszka. Egészségügyi felfüggesztették, zuhanyzó átlátszó kristály. Annak érdekében, hogy az egységesség, hogy szélsőséges körülmények között minden ajtó, szekrények, az ablakon redőny és fedelét a belső bélés a berendezési tárgyak, a biztonsági ajtó bejárati ajtajának elektromos hőmennyiségmérő méretre készített, ugyanazzal az anyaggal, tervezés és a színt. Minden rendszer (elektromos, víz, fűtés) már felújították 2011-ben, összhangban az érvényes tanúsítvány. Bent a villamos vezetékek volna nyújtani a legtöbb jelenlegi különálló így húzza ki a hálózati szelektíven. Sürgősségi lámpa esetén a szétválasztás a villamos energiát. Fűtés. Parabolaantenna a tetőn medence.
Kert részben betonozott hatása padlóval, elegáns világítótestek mind a szárazföldön és a szekrények, két foglalat kikapcsolható belülről, vízrendszer csatlakozásokkal a víz és a mosógép (berakodás / kirakodás a fürdőszobában). Automata öntözőrendszer időzítés. Egyedi bútorok betonban és PVC felső szürke márványból és billentyűzár: egy lesz a kazán, egy másik mosógép, míg a fennmaradó szívesen kényelmes polcokon. Pergotenda alumínium fahatású, csúszó motor és távirányító. Bejárat kovácsoltvas kapu, amely összeköti a kert az udvar előtt, burkolt terület növényekkel porphyr ingatlan. Ár forgatható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB