Eladás Két hálószobás lakás, Mantova, Mantova, Olaszország, Vicolo Freddo 10

Eladás - Cod. 37338

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 72 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Eladó elegáns és világos, kétszobás, 72 nm-es, teljesen felújított lakás, Mantua történelmi központjának szívében, a történelmi belváros zárt utcájában, csak lakóövezetben.
Ez egy része egy kétszobás háznak Mantubában, önálló bejárattal. A házat a földszinten tágas bejárat alkotja, amely a kerékpárok és a motorkerékpárok menedékhelyén is használható. A lépcső mentén a második emeletre nyílik egy világos nappali nyitott konyhával és két francia ablak erkéllyel, egy nagy kétágyas hálószoba és egy fürdőszoba zuhanyzóval és mosodai sarokkal.
A releváns tetőtér.
A társasház nélküli lépcsőházban található ingatlan két erkéllyel rendelkezik, kilátással az utcára és a városra, termo-autonóm, légkondicionált és elegánsan berendezett.
Kifinomult dekoráció, kő és kristályasztal, Franco Maria Ricci borítóján, Artemide lámpák, Maistri konyhasarok, Decò stílusban felújított bútorok, egyedi felszerelésű szekrény, új ajtók és ablakok.
E 'önálló bejárattal felszerelt, páncélozott ajtóval, szekrénnyel és helyiséggel, ideális kerékpárokhoz, motorkerékpárokhoz, bejárati lépcsőkhez, világos üvegtetővel, porcelán burkolólapok.
Az apartman kitűnő befektetés, különösen a rövid távú bérleti díjak számára mind az idegenforgalom, mind az olasz reneszánsz néven ismert város szakemberei számára, nagy garanciával a Gonzagák művészetére és kultúrájára. UNESCO.
Pontosan azért, mert a történelem, mint egy egyedülálló természeti környezetben lévő város, három várral körülvett tavakkal körülvéve, továbbra is biztos vonzereje a turizmusnak és még mindig hozzáférhető befektetésnek, amely biztos növekedési potenciállal rendelkezik, a vonzó és erős esztétikai dimenzió szempontjából is. a város.
Ez a megoldás különösen érdekes a kiváltságos helyzetének, a rövid bérleti díjak lehetőségének köszönhetően a társasház-költségek hiánya miatt
Meghatározott, hogy az ár magában foglalja a belsőépítészet és a dekoráció befejezésének költségeit is, a belső, belsőépítész és az épület külső festményeivel.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB