Eladás Két hálószobás lakás, Jesolo, Velence, Olaszország, via dei mille 79 Lido Ovest

Eladás - Cod. 38058

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 48 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

Eladó Private - Jesolo Lido West, a dei Mille n. 79, eladom egy két szobás lakást, amely napsugárzásnak van kitéve (nem az utcára nézve), amely egy olyan épület részét képezi, amely jó állapotban tartott és karbantartott lifttel rendelkezik, és néhány gyenge lakóegységgel rendelkező egységből áll, a sétálóutcán belül található este.
A lakás, mq. Körülbelül 48, ötödik emeleten található, lifttel, jól ki van téve a tengernek és a napnak (nappali - hálószoba) és néhány lépésre Olaszország egyik leghíresebb strandjától.
A két szobás apartman jó méretben, optimálisan racionalizálva, a helyiségek eloszlása a következő: a bejárat világos és tágas konyhasarokkal ellátott nappalival rendelkezik, ahol francia ablakon keresztül jutunk el az élhető erkélyhez, amely a hálószobából is megközelíthető.
A kikapcsolás folytatása a hálószobába vezet, amely kényelmes, zuhanyzós fürdőszobával és egy nagy, kétszemélyes ággyal ellátott hálószobával rendelkezik, melyet az ajtóablak megvilágított, ahonnan az erkélyre nyílik lehetőség.
Az apartmanhoz társasház parkoló tartozik, a társasház költségeihez tartozó, a kijelölt strandhoz közeli privát társasház (75 € / hó).
A szóban forgó ingatlan helyszíne minden fontosabb szolgáltatást és érdekes helyet kínál, a közeli strand, a bevásárló- és éjszakai élet pedig gyalogosan elérhető.
anélkül, hogy feladná az éjszakai nyugalmat.
A lakás, jóllehet azonnal használható, a nappaliban / konyhában egyéni beavatkozásokkal testreszabható, hogy a modern életszínvonalat elérje, figyelembe véve, hogy a terek alkalmasak egy szerkezetátalakításra (50% -os minimális felújítási hozzájárulás) annak érdekében, hogy ez egy modern megjelenés.

Az ingatlantulajdonságokkal együtt a kérés 130.000 euró, átruházható.
Kiváló ár / m2 arány. és bármilyen jövedelemre.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB