Eladás Ház, Porto San Giorgio, Fermo, Olaszország, Via Tombolini n°81

Eladás - Cod. 41092

  • Tipus: Ház
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: Terra-Primo-Secondo
  • Épület állapota: New building
  • 80.00

- ELADÓ HÁZ A TENGEREN -


Az EDILSCOROLLI SRL kézműves vállalat, amelyet 2006-ban alapítottak.
Főleg Fermo (FM) tartományban működik mind magán-, mind állami területen, és tevékenységét a felújítás, javítás és szeizmikus adaptáció, az energia előértékesítése, valamint a rangos ingatlanok építése és közvetlen értékesítése területén fejleszti.
Létrehozása óta az EDILSCOROLLI SRL azt a célt tűzte ki maga elé, hogy soha ne árulja el az ügyfél bizalmát, és kereskedelmi elvét erre az elvre alapozta olyan megoldásokkal és technikákkal, amelyek mindig lépést tartanak a korral.
Számtalan elvégzett munkánk közül eladásra kínáljuk ezt a vadonatúj kétcsaládos házat, amely Porto San Giorgio (FM) Marche-Italy központjában található, egy barátságos turisztikai város, kilátással az Adriai-tengerre, csodálatos stranddal és kristálytiszta tenger, frekventált sok külföldi, például az oroszok, a brit, a francia, a német, amerikai, holland és még arabok.
Házunk a jellegzetes és keresett Borgo Marinaro központjában található, ahonnan könnyen elérhető minden fő szolgáltatás, mint például a főtér, bankok, pizzériák, postahivatalok, iskolák, szupermarketek, bárok, szállodák stb. .... autóval, gyalog vagy kerékpárral, és mindenek felett a mesés sétányon a gyönyörű turisztikai város. A legközelebbi repülőtér Ancona Falconara, amely körülbelül 70 km-re található.
Ebben a mintegy 200 négyzetméteres házban két csodálatos és elbűvölő duplex lakást kínálunk két szinten, az egyik 93 négyzetméteres (majdnem elkészült), a másik pedig 100 négyzetméteres (fejlett nyers állapotban), még mindig a lehetőséget, hogy testre a belső burkolatokat és / vagy elvégzi a szükséges méretre szabott változások szerint ízlése, igényei és kultúrák. Ezek az apartmanok három hálószobával és legalább két fürdőszobával rendelkeznek, valamint a rájuk néző erkélyek.
A szóban forgó ingatlan, valamint teljesen új, ezért szeizmikusellenes, tűzálló, biztonságos, egészséges, tágas, világos, gazdaságos és mindenekelőtt ... független !!!!
Ezen túlmenően az Önkormányzatban bemutatott változat mögött lévő lakások egyesíthetők, és három szinten egyetlen házzá alakíthatók, amelyek a földszinten exkluzív garázzsal, fürdőszobával és mosókonyhával vannak felszerelve.
Megragadjuk az alkalmat, hogy előre megköszönjük és szívélyesen köszöntsünk abban a reményben, hogy a tenger mellett található ház jóváhagyja majd a jövőbeni tárgyalásokat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB