Eladás Ház, Città della Pieve, Perugia, Olaszország, voc san bartolomeo 24, ponticelli

Eladás - Cod. 23325

  • Tipus: Ház
  • Terület: 435 m²
  • Szobák száma: 15
  • Emelet: 2

Ez a tipikus, 435 m2-es toszkán parasztház egy erdős domb tetején helyezkedik el, 360 fokos kilátással a völgyre Cetonába, Nyugat Toszkána és Kelet Umbria Citta della Pieve-be. Noha a vidéken fészkel, a létesítmények, üzletek, bankok, vegyészek a főpályaudvarhoz és az A1 (a nap autópálya) összeköttetésekhez mindössze tizenöt perces autóútra vannak.
Az épület legrégebbi szakaszát a 18. században építették, és a továbbfejlesztések sorozata folytatódott a 20. századra is, amikor azt „agritourismo” panzióként és önálló bérlakásként restaurálták, belső lépcsővel és külső külön bejárattal együtt, 8 hálószoba és 8 zuhanyzós szoba, 2 konyha, hatalmas ülő- / étkezősarok, 2 külső étkezési hely, pavilon, 10 x 5 méteres medence és 6 vagy több jármű parkolása. Most egy hatalmas, kényelmes családi ház, amely mindkét emeletet lefedi, olíva- és gyümölcsösökkel körülvett teraszos kert közepén könnyű karbantartani és biztosítja az ingatlan magánéletét.
Az „Abilita” község, az elektromos vezeték, a föld alatti gáztartály és a fővíz tanúsítás (mivel a helyesen van felszerelve / karbantartva a helyén van), és a helyszínen jó ADSL van. Lehetőség van arra, hogy engedélyeket kell kérni, és építsenek egy 90m2-es függőséget azon alapon, amelyet tulajdonos-lakóhelyként és a nagy ház bérbeadásaként, vagy egy családtag számára szállást lehet használni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB