Eladás Három hálószobás lakás, Torre Colimena, Taranto, Olaszország, Torre Colimena

Eladás - Cod. 34330

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 85 m²
  • Szobák száma: Sleeping rooms 3
  • Emelet: Ground + underground

Közvetlenül a tulajdonosoktól, ez a lakás eladó a Torre Colimena, Salento, Puglia.

Az alsó szinten az apartman egy hosszú, nyitott terű nappali, konyha, fürdőszoba, fő hálószoba, lépcsőházak, kézműves díszítésű vasaló, további két földalatti helyiséghez vezet, amelyeket akár vendégházként is használhatnak taverna.

Két udvar is van, az egyik az első oldalán egy fa pergola, a másik a hátsó oldalán, amely végül is fel lehet használni akár két autót.

A nappaliban egy etnikai stílusú kanapé készült a fosszilis tengeri zárványok által alkotott jellegzetes apuliai kövekből, amelyeken belül egy további, összecsukható ágy van a hirtelen vendég és a televízió vagy egyéb média sarkánál.

A kis toronyhoz hasonló anyagból készült kézműves fal a konyha övezetét különválasztja, míg a főzés helyét egy tipikus mediterrán stílusú, kerámia által körülhatárolt szerkezettel készítik, amely a halászok házaira emlékeztet.

Természetesen ezek a szerkezetek, amelyek jellemzik a ház stílusát, belül maradnak az értékesítés után, hacsak új vásárlók nem akarnak.

A ház ideális a búvárok számára, mert a hátsó udvaron is felvehetik a víz alatti felszerelésüket, és közvetlenül a tengerparton egy kis sziklás öbölben indulhatnak, közvetlenül a ház előtt, körülbelül 30 méter távolságra, ami általában hogy könnyű helyet nyújtani a fürdésnek is más helyi búvároknak is
mint egy érdekes tenger alatti terület.

Miután a búvárkodás befejeződött, minden felszerelést meg lehet mosni egy nagy vécébe a hátsó udvaron, egy külső külső zuhany mellett.

A Torre Colimena a természet szerelmeseinek és úszóknak is jelezte, hiszen kb. 100/200 méteres sétára a háztól nyugatra haladva két nagyon hosszú, homokos homokos strand található, magas dűnékkel, mirtusz, masztix, boróka, eperfa, tengeri liliomok a védett tengeri természeti park, a "Salina dei Monaci" (egykori római ősi)
salina), ahol a madármegfigyelők gyakran láthatják a rózsaszín flamingókat és sok más vizes madarat.

Néhány lépcső keletre a házból, a 16. századból épült Colimena állomásról származó, a falu falán áradó nevéhez fűződő történeti torony.

A torony után néhány további lépés a tengerparton, eljuthat a kisváros kikötőjébe, amely a város központja, melynek közelében számos étterem és üzlet található, majd ismét vad és hosszú gyönyörű strandokat érhet el.

A tengerpart bármely része mindig jó a szörfösök számára, míg a hullámos szörfözés szerelmesei néha eljuthatnak a közeli híres Ham Point-ba (amely a közelmúltban a világ legszebb strandjai között szerepel), ahol a homokos zátonyok magas és erős hullámok.

Tulajdonát nyáron (július / augusztus) lehet megtekinteni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB