Eladás Három hálószobás lakás, Monteprandone, Ascoli Piceno, Olaszország, Via 85° STRADA, n. 22

Eladás - Cod. 28210

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 4

Eladó világos és széles, lapos négyzet. 60 dél / kelet expozíció, dél, nyugat és két szinten, az első, a negyedik emeleten, lift van az utolsó, míg az 5. emeleten van jelen, a teraszon, egy pavilon nm lakótér. 40.
Az apartman található, az impozáns komplex úgynevezett "lakás Belvedere" (készült a közelmúltban 2009-ben) a panoráma látható a forgalomba elején egy dombos lejtőjén, Centobuchi felett a Salaria.
Ezen kívül csatolni kell a lakás eladó egy nagy garázs négyzetméter. 26, található, az 1. emeleten az épület (más exkluzív építészeti megoldás), és bemutatják, majd anélkül, hogy bármilyen nedvesség (a közös jellemzője, hogy minden garázsok vagy utcai vagy föld alatt). Kiemeli a könnyű kezelhetőség, a bejövő és kimenő, hogy az első a sorozat kereskedelmi garázsok.
Az apartman áll a következők szerint:
Nappali konyhasarokkal, két hálószoba, egy kétágyas és egy egyágyas szoba, folyosó, ahol van egy szekrény, tükrös tolóajtó, fürdőszoba káddal + zuhanyzóval, és egy ablak, n. 2 erkély: egy dél / kelet oldalán - Dél 28 négyzetméter, ahol élvezheti, akik dél / kelet, csodálatos tengerre néző panorámával Porto d'Ascoli a MARTINSICURO csengő, miközben keresi a déli láthatjuk az egész völgyben Tronto , az a / 16 galéria Centobuchi, valamint előttünk a dombok az Abruzzo határ: Colonnella, Controguerra stb.
Egy másik erkély kb. 18. számú szoba és fürdőszoba, található a nyugati oldalon, rendkívüli kilátással a Sibillini hegység és a Gran Sasso.
Az épület kiváló állapotban van, szinte egyenlő az új, miután lakott egyetlen személy és rövid időre, elkészült porcelán csempe padló a nappaliban parketta, a hálószoba, beltéri ajtók fehér, ablakok pvc, fa redőny, páncélozott bejárati ajtó és videó kaputelefon, műholdas TV-rendszer, a rendelkezés a napenergia fűtési rendszer, fűtési rendszerek, energia osztály D.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB