Eladás Három hálószobás lakás, Dorgali, Nuoro, Olaszország, Via Piemonte 8b

Eladás - Cod. 38660

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 70 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 1

Hangulatos, háromszobás apartman kerttel, parkolóval és tárolóval, 15 percre a strandtól, egy érdekes faluban, természetes környezetben, barátságos és gazdag hagyományokkal a Szardínia keleti partján - a Nuraghi szigetén.
Dorgali (Nuoro tartomány) központjában, csendes és kiváltságos helyen, 9 km-re Cala Gonone strandjaitól és szikláitól, bútorozatlan lakás eladó, önálló bejárattal, 70 mq-es szőnyegterületről (753.5 sf), egy kétszintes családi ház felső emeletén, egy nagy előtérrel, hátsó udvarral és egy parkolóval, mind a két apartmanban. Az 50-es évekből épült épület szilárd alapokkal és csapágyszerkezetekkel épült kövekben, belső téglafalakkal és egy kétszintes tetővel, amely alkalmas a napelemek telepítésére. Ne feledje, hogy Szardínia nemszemizációs zóna.
Az apartman kiváló kitettséggel rendelkezik; napos, tágas, dél-nyugati erkéllyel. Jól lefektetett, és három tágas szobából, kényelmes zuhanyzós fürdőszobából, előszoba beépített szekrénnyel, konyhával működő, kifogástalan tégla kandallóval, konyhasarokkal és kamrával / konyhával rendelkezik. rendeltetésű, tetőtérben a legmagasabb, 2,5 méter magas tetőtér. Ablak- és ajtókeretek fából.
Az ingatlanhoz tartozik egy tágas, kb. 10 mq-es (107,7 sf.) Saját tároló / mosókonyha is, amely vízzel és villamos energiával rendelkezik, és könnyen megközelíthető a földszinten a kertben. Felette, egy rövid lépcsőfokig egy széles terasz, amely kizárólagos használatra is alkalmas, napozásra, szabadban étkezésre vagy ruhanemű lógására.
Az apartman tisztességes állapotban van, lakható, és készen áll a mozgásra.
A háromszobás apartman a Via Piemonte 8b utcában található, a falu főutcájával: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. Ez:
- 2 km (1,2 mérföld) nyugatra a Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) és Olbia (SS 131) közötti csomóponttól;
- 230 m (0,1 mérföld) távolságra a buszmegállótól, összekötve Dorgali-t Cala Gonone, Nuoro és más falvakkal.
- 450 m (0,3 mérföld) a sürgősségi orvosi ellátástól (Viale Kennedyben); a gyógyszertár közvetlenül a ház mellett található a Via La Marmorában;
- 750 m (0,46 mérföld) Dorgali városházától, a történelmi központtól és a bevásárlóutcától (Corso Umberto);
- 400 méteren belül (0,25 mérföld) két szupermarket van; 120 méterre a postahivataltól.
Dorgali az Olbia (északi) és Cagliari (dél) repülőtereiről, közvetlen nemzetközi járatok lehetőségével érhető el, az Olbia és Porto Torres kikötőiből (északon), Arbatax (a központban). és Cagliari (délen). Távolról 30 km (18,6 mérföld) távolságra fekszik Nuoro (36 000 lakos), Sardinia hatodik legnagyobb városa, ahol egy közepes méretű város összes jellemző szolgáltatása rendelkezésre áll (a kórház, az egyetem, a vasútállomás stb.). A Dorgali internet-hozzáféréssel rendelkezik.
Dorgali a Mont Bardia lábánál fekszik, 456 m tengerszint feletti magasságban. Több mint 8000 ember lakik mind a falu, mind a tengerparti kerületében: Cala Gonone. A környék számos lehetőséget kínál szórakozásra és szórakozásra minden ízlés és igény kielégítésére. Dorgali területe a legnagyobb Sardinia 227 kmq (2,422 sf.) Között a természeti tájak sokfélesége, amely lehetővé teszi mindenféle szabadtéri és sporttevékenységet bármilyen nehézségi szinten. Dorgali is vonzó történelmi-kulturális és Eno-gasztronómiai központ, amely megőrzi Szardínia ősi hagyományait. Az események és az éves fesztiválok élénkítik a falu életét, a jelmezek felvonulása, gyalog és lóháton, játékok és versenyek, koncertek és táncok, utcai piacok.

Szardínia a világ öt kék zónája. Jöjjön és legyen része ennek a hosszú életű, egészséges és jó életű földnek!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB