Eladás Gazdasági épület, Perugia, Perugia, Olaszország, Via Cristoforo Colombo

Eladás - Cod. 24699

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 150 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: PT P1°

Salcione Parasztház
Gyönyörű olasz stílusú parasztház Umbria vidék


Salcione Parasztház egy remek olasz stílusú parasztház Panicale, egy nagyon vonzó és nyugodt helyen, magasan, egy dombon, panorámás kilátással. A ház is meríteni egy buja zöld területe 50.000 négyzetméter, mintegy 200 olajfák.

Található, mintegy 30 km-re a gyönyörű történelmi város, Perugia, és mindössze 14 km-re a festői és bájos falu Castiglione del Lago, a Trasimeno-tó (Otthon a Trasimeno Blues Music Festival). Közel van a házban számos érdekes és vonzó látványossága: élvezheti a természet csinál a sok gyalogos és kerékpáros ösvények, ügyelve a személyes wellness Az exkluzív és előkelő villa szépség és spa, vagy még kap egy külön kezeli a vegetáriánus ország ház étterme, a helyi ízletes termékeket.

Ez a gyönyörű kő parasztház a két történet elrendezés egy teljes alapterülete 150 négyzetméter. A közelmúltban felújított újrahasznosított anyagok használata különös figyelmet fordítunk a részleteket, mai napig megtartva, rusztikus báját. A földszinten található a tágas, világos felvázoló egy hálószoba, egy fürdőszoba, a konyha és a nappali kandallóval. Nyáron is élvezheti a nyári pihenés mellett a hangulatos és szép oszlopcsarnok, vagy főzni pizzák, vagy sütni a fatüzelésű kemencében.
Az emeleten, az első emeleten található a hálószoba, három hálószoba és egy fürdőszoba. A felső szinten van csatlakoztatva mind a belső lépcsőn, és egy külső lépcsőn. Innen fentről élvezheti a lenyűgöző kilátás nyílik a olajfaligetek és mezők üldözőbe a völgyben egészen a Pietrafitta tó. Minden szoba rendelkezik festett fa gerendák és fehérre festett falak, hogy hogy a ház egy nagy világos és tiszta érzés.

Ez a tulajdonság ideális azoknak, akik szeretik a magánélet és a természet. Intim paradicsoma hogy lehet a következő haza.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB