Eladás Gazdasági épület, Licciana Nardi, Massa Carrara, Olaszország, Loc. La Miona, 1

Eladás - Cod. 35213

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 535 m²
  • Szobák száma: 2/3
  • Emelet: 1 2 3

A Lunigiana zöld hegyeiben, egy elszigetelt helyen, de mindössze néhány percnyi autóútra a fő szolgáltatásoktól, ez a történelmi ingatlan, szakszerűen felújítva, lehetőséget nyújt a teljes békében és a természetben körülvett teljes pihenésre.
A ház elérhető, elhagyta a vidéki út, amely mintegy 400 méter kényelmes és lapos földút út közepén a gyönyörű tölgyesek, tölgyek és mogyorók.
Az 1400-as években épült, 2007-ben teljesen felújították és felújították az eredeti épületet, az egykori toronyházat a vámok megfizetésére, teljes elhagyásról. A struktúra 2013-ban bővült.
Az ingatlan belsejében egy kis patak két nagy területre oszlik, melyet egy római eredetű híd köti össze. A patak egyik oldalán az első lakótelep, a lapos kert és egy hektár földterület, a másik oldalon pedig egy másfél hektár terület a pajta és legelő, ideális a lovak menedékhelyére vagy állatok
Körülbelül két és fél hektár földterület, a bejárati úttól a nagy parkolóban fogadjuk, sok autó befogadására.
A klasszikus kőből épült lakóépület három szinten helyezkedik el
A szép külső teraszról a földszinten lép be, mely egy lépcsőház előszobával, egy nagy teremmel, amely a fürdőszobát, a konyhát és a világos nappali helyiséget elbontja, a mosókonyha mellett .
Az első szintben egy nagy folyosó, egy fürdőszoba és két nyitott szoba található, gyönyörű kandallóval, valamint egy nagy üvegezett terület, gyönyörű kilátással a kertre, de lehetőség van arra, hogy szerény beavatkozással két hálószobát kapjon ágyas fürdőszobával és tágas és világos nappalival, amely belsőleg a kert alatti és a nappali nappali / étkező felé kapcsolódik.
A második emeleten az alvóhely egy kis tanulmányt tartalmaz, amely a lépcsőhöz, két kétágyas szobához és egy további fürdőszobához kapcsolódik.
Ez az exkluzív ingatlan a sík, tágas és jól karbantartott kerttel kiegészül, ahol nagy medencét lehet kialakítani, és lehetőség nyílik további 80 négyzetméteres kiterjesztés létrehozására, amely öltözőként és fürdőként használható.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB