Eladás Gazdasági épület, Castiglione Messer Raimondo, Teramo, Olaszország, Contrada Valletraglia

Eladás - Cod. 24286

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 100 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 2

A közepén az Abruzzo vidék, az árnyékában a Gran Sasso Olaszország, ez a ház körül olajfák ligetek és megművelt területeken. A ház átépítették beton és tégla, a 60-as években, mint az előző, nyúlik vissza, a végén a 1800 és kőből épült, egy része wich megmaradt, és nagyon jellegzetes.
A birtok körül tulajdonában lévő földterületek mintegy 21 acre (8,5 hektár), amelynek 16ac (6,5 ha) szántó és 5AC (2 ha) hatálya alá tartozó erdő tölgyek. Egy pár hold földet fedezi száz világi olajfa, ahonnan minden évben lehet kapni 700 £ (300-350 kg) kiváló minőségű extra szűz olívaolaj.
Amellett, hogy az új házba, és a régi, vannak istállójába 1.000 ft² (100m²), és egy kis raktár. Az ár nagyon interestingThe ház található a vidéken, 11 km-re a falu Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo és 15 km-re a történelmi falu Penne.
A panorámás helyen, a ház, jó állapotban és kell csak kisebb kiigazításokat. Ez a két szinten. A földszinten két nagy pince / betét és a tornác, az első emeleten, hogy az intézkedések 100nm-es, 2 hálószoba, egy nagy nappali, egy nagy étkező, konyha, fürdőszoba és egy nagy terasz (90 nm).
Az erőssége ez a hely az, hogy szép és nagyon nyugodt. Nagyon kevés autó halad az úton. Napközben lehet számítani a keze ügyében. Ez az ideális hely azok számára, akik szeretnének pihenni, és megússza a nyüzsgő városi élet.
Az épület mellett lakik egy pár gazdálkodók közel a nyugdíjkorhatárhoz. Az emberek diszkrét, akkor lehet hasznos lenne szükség, különösen akkor, ha messze van a ház hosszú ideig.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB