Eladás Gazdasági épület, Casole d'Elsa, Siena, Olaszország, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

Eladás - Cod. 31214

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 20000 m²
  • Szobák száma: 5 houses
  • Emelet: 2

A Toszkána szívében, a lába a középkori falu Casole d'Elsa, van egy festői ingatlan úgynevezett „La Collina”. Az ingatlan található, egy kis dombon, csodálatos kilátással. Az ingatlan áll az 5-házakat, felújított tipikus toszkán stílusban.

A régió

Casole d'Elsa egy kis településen a Siena tartományban. Ez 60km (37mi), a firenzei és 40km (24mi) Siena. Akkor úgy döntött, a 2 repülőterek, egy Firenzében és egy Pisa (90km, 56mi) Híres falvak, mint Volterra és San Gimignano csak 30mins található. Az egy órás autóútra, és van a közepén a Chianti régióban. Ez a tökéletes hely, hogy felfedezzék Toszkánát.
Casole d'Elsa találsz 2 nagyon jellegzetes és ízletes pékségek, 2 kis élelmiszerbolt, egy nagy bolt. Három jellegzetes és hangulatos bár. A pizzéria és három étterem. Az egyik étterem az egyik legjobb a térségben. Van egy bank, gyógyszertár és az orvos a faluban. Colle di Val d'Elsa csak 15 (9MI) re, ott megtalálja a nagy szupermarketekben.


A tulajdon

Casa Privato
Ez a ház áll, egy nagy nyitott konyha, tágas étkező és nappali, kandallóval, 2 hálószoba és a fő terasz kilátás nyílik az egész kampányt.
Casa Belvedere (Main ház)
Ez az egyedülálló vidéki ház létezik 2 szintes (18 fő). Jól felszerelt és a tipikus toszkán stílus megmaradt. A földszinten adtál egy szép terasz kivételes kilátás, 4 hálószoba és 4 fürdőszoba, egy nagy nappali és egy étkező. Az első emeleten egy modern, nagy konyha nyitott tüzet, 4 ágyas szobákban, 2 fürdő-szoba, egy nagy étkező nyitott tüzet, olvasósarok, központi fűtés, tűzhely gáz, szoba mosógéppel és száraz gép. És egy kivételes terasz. A teraszon van még egy szoba, nagy étkező és egy profi konyha.
Hálószoba: 8 Fürdőszobák száma: 6 Nappali Szobák: 4 Ingatlan típusa: Családi ház / Villa
Casa Cavallo (Vendégház / porter háza)
Ez a ház létezik egy tágas konyha, külön nappali és étkező, 2 ágyas szobákban, fürdő-szoba (zuhanyzó, WC, mosdó), központi fűtés, tűzhely gáz. Külön terasz kerti bútorokkal.
Hálószobák száma: 2 Fürdőszobák száma: 1 Nappali Szobák: 1
Casa Cantina (vendégház)
Kis nappali konyhasarokkal, külön ágy szoba (2 fő), fürdőszoba (zuhanyzó, WC, mosdó), központi fűtés, tűzhely villany. Külön terasz kerti bútorokkal és csodálatos kilátás.
Hálószobák száma: 1 Fürdőszobák száma: 1 Nappali Szobák: 1
Casa Denis (vendégház)
Kis nappali konyhasarokkal, külön ágy szoba (2 fő), fürdő-szoba (zuhanyzó, WC, mosdó), központi fűtés, tűzhely gáz. Külön terasz kerti bútorokkal.
Hálószobák száma: 1 Fürdőszobák száma: 1 Nappali Szobák: 1

Az ingatlan szintén kiadó nyáron egy pár évig.
Mert További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB