Eladás Épület, Priverno, Latina, Olaszország, Via Pagani, 19

Eladás - Cod. 41343

  • Tipus: Épület
  • Terület: 350 m²
  • Szobák száma: +5
  • Emelet: 1-2

Eladó, történelmi épület Priverno óvárosában, a Fossanova-apátság közelében, Olaszország egyik legfontosabb gótikus-ciszterci kolostora, körülbelül 100 km-re délre Rómától és kevesebb mint 30 percre az Ulysses-riviérától (San Felice Circeo, Sabaudia) , Terracina, Sperlonga).
Az ingatlan három szintes, és összesen 350 négyzetméter alapterületű, két apartman az első és a második emeleten, egyenként 100 nm -es, közvetlen és független bejárattal az utcáról.
A földszinten tágas szobák találhatók, magas kőboltozatos boltívekkel (jelenleg pincék és raktárak). Sőt, ugyanazon az emeleten található egy jellegzetes kút a belső udvaron, és egy váratlan, körülbelül 50 nm-es kert.
Van egy professzionális stúdióként használt apartman is, ahol orvosi rendelő, fürdőszoba és váróterem található, közvetlen és független bejárattal az utcáról.
Az első emeleti lakás egy nagy nappaliból áll, egy másik szobában, nappaliból, kandallós konyhából, zuhanyzós fürdőszobából, két hálószobából kétszemélyes ággyal és egy két külön ággyal ellátott hálószobából, valamint 2 erkélyből.
A második emeleti apartman nagy nappaliból, konyhából, zuhanyzós fürdőszobából, két kétágyas hálószobából és körülbelül 25 nm-es panorámás teraszból áll.
Az egész épületet elegáns belső gránitlépcső köti össze, kovácsoltvas és fa korlátokkal.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB