Eladás Épület, Galatina, Lecce, Olaszország, centro storico

Eladás - Cod. 38228

  • Tipus: Épület
  • Terület: 600 m²
  • Szobák száma: vario
  • Emelet: 1

A fenséges épület Galatina városának történelmi központjában található, Lecce tartományban (Dél-Olaszország), sétatávolságra a Szent Katalin bazilikátától és a gyógyító Tarant Szent Pál-templomától. A fél órás autóútra Gallipoli, Otranto és más tengeri üdülőhelyek Salento.

Az azonos nevű család tulajdonában lévő Viva épületet Luigi Viva mérnök tervezte 1600 végén. Ezt követően az Alessano Emanuele Orfano a Viva család kérésére tervezte a késő barokk stílusban díszített épület bővítését és helyreállítását. A homlokzatot két ikerportál és egy hosszú erkély alkotja, a családi címer a központban. Az épület másik jellemzője a Dall Gatt 1914-ben készült freskókkal díszített belső tér.
Az épület több szinten van kialakítva. A földszinten találhatóak az istállók és raktárak; A lépcsőn felfelé, a lépcsők gyógyító kőből készülnek, a középvonalon két rekeszből és egy tartozékból álló mezzanine látható. A lépcsőház az első emeletre vezet a közös terembe, ahol két bejárat van. Egy bejárat vezet egy közepes méretű, felújított lakáshoz, az épület nemes részének második bejáratához, amely tágas szobákból áll, amelyeknek a mennyezetét a fent említett művészek Dall Gatt készítette. A belső lépcsőház nyílt teraszra vezet, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Galatinára, és amelyen egy tároló / tárolóhely található. Összesen 600 négyzetméteres M.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB