Bérlet Villa, Foiano della Chiana, Arezzo, Olaszország, Via Porto 18

Bérlet - Cod. 25626

  • Tipus: Villa
  • Terület: 230 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 3

Külső

Ez a villa található, körülbelül egy kilométerre van Foiano della Chiana, egy gyönyörű etruszk város központja a tartomány Arezzo, ahol boltok, éttermek és szolgáltatások minden fajtája. Arezzo, Siena, Montepulciano és Firenze közelében, míg a gyönyörű falu Cortona csak néhány mérfölddel arrébb.
Ez a mesés villa a tartomány Arezzo pihenjen és lazítson a toszkán vidék között megbúvó dombok, Golden Sun, bor fenséges és különleges ételeket. A vendégek számára külön kérésre transzfer a repülőtérre, tárlatvezetések, étkezés, főzőtanfolyamok és egyéb tevékenységek, mint például a halászat, golf, lovaglás, hegyi kerékpározás és még sok más.
A villa 1925-ben épült, és azóta többször felújítások és bővítések az évek során, hogy minden kényelemmel. Csak kívül a villa gyönyörű medence körül klasszikus olasz kertek és szobrok. Van is két pont barbecue, egy fürdőkád 6 üléses és egy finn szauna 8 fő, közel a medencéhez, amely élvezhető a vendégek kizárólag egész évben, több pavilon és napozóágyak. Van is egy nyolcszögletű kút és egy másik pavilon asztallal és székekkel. Az ingatlan rendelkezik egy ping-pong, csocsó, vagy foci, fitness gépek, 6 mountain bike, hogy szabadon felhasználhatók a vendégek és a játszótér található.
A villa két apartman családi ház válaszfal függőleges 26 cm tömör tégla és egyikük foglalja el a tulajdonos, amely saját önálló bejárattal és úttestről kapu, annak érdekében, hogy biztosítsa a maximális magánélet a vendégek, akik kizárólagosan használhatja az egész kert, a medence, szauna és pezsgőfürdő pezsgőfürdők.
 

Belső

A villa 4 tágas hálószoba és kényelmes, amely képes befogadni akár 10 + 2 fő részére. Minden fel van szerelve TV, és egyikük még saját privát külső tér. Van egy nagy nappali kanapéval, műholdas TV, elegáns ülések, egy nagy kandalló, pihenőhellyel az oldalán és egy asztal 12 fő, a földszinten is van egy teljesen felszerelt konyha. Az ingatlan öt fürdőszoba, egy-egy emeleten a Villa és két fürdőszoba, a külső függőség.


Esküvők

Ez a mesés villa tartományban Arezzo tökéletes hely, hogy tartsa egy esküvő és egyéb rendezvények lebonyolítására. Az ingatlan befogadására képes 1000 férőhelyes a nagy kert, és van egy nagy medence padló, amelyek befogadóképessége akár 300 fő befogadására. A konyha a vendéglátás és 2 fürdőszoba a férfiak és a nők a függőség és van parkoló 250 autó. A vallási szertartás van egy szép ország templom 1600-ban körülbelül 150 méterre a Villa.
Ez a mesés villa Arezzo rangos és kényelmes, ideális helyszín a tökéletes esküvő és az álom nyaralást.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB